Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 29 maja 2025, o 07:40

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

ilosc plikow w katalogu ??

Więcej : ilosc plikow w katalogu ?? | Wyświetlone : 4771 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

problem z parse()

Więcej : problem z parse() | Wyświetlone : 3413 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Include, problem z tabelką

Więcej : Include, problem z tabelką | Wyświetlone : 7865 | Odpowiedzi : 10 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

padający śnieg

Więcej : padający śnieg | Wyświetlone : 10128 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

kolory

Czy moecie mi powiedziec jak zmienic kolor tabeli? (obramowanie)

Dziekuje
Więcej : kolory | Wyświetlone : 12404 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

GIMP

Czy zna moze ktoś jakieś polskie stronki z poradami, jak tworzyc w gimpie, na czym polegaja warstwy i w ogole jak to zrobic w gimpie?
troche w gimpie poszperalem i cos tam umiem, ale chcialbym nauczyc sie wiecej o tworzeniu grafiki w tym programie.
Więcej : GIMP | Wyświetlone : 8140 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

[problem z forum Pajączka]"znikające" posty!

Jak zasugerował Tyhagara, można tak pisać temat.

A problem jest taki, że gdy wejdę na forum, zaraz po zalogowaniu nowe posty i fora w których się znajdują oznaczone są na pomarańczowo. Jednak gdy wejdę przeczytać temat w jednym foerum, a potem kliknę na link do strony głównej forum, oznaczenia w innych działach znikają- tak jakby nowych postów nie było. A wiem że są, bo patrzę po dacie i (mniej-więcej) godzinie- muszę szukać tych, które napisane ...
Więcej : [problem z forum Pajączka]"znikające" posty! | Wyświetlone : 11266 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

&nbsp

Czy zamiast &nbsp moge uzyc jakiegos innego polecenia w celu przesuniecia tekstu?
Więcej : &nbsp | Wyświetlone : 33728 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Dopasowanie rozmiaru tła

Na stronie występuje wiele przycisków, różnych rozmiarów, ale z tym samym tłem. Postanowiłem zastosować jeden duży obrazek, który zostanie wczytany tylko raz :idea:

Problem w tym, że w CSS nie da się dopasować rozmiarów obrazu tła i jak obiekt jest mniejszy niż tło to obcina je :(

To raczej najodpowiedniejsze forum, bo chyba tylko w skryptach można szukać rozwiązania. ...
Więcej : Dopasowanie rozmiaru tła | Wyświetlone : 3085 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039