Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 1 czerwca 2025, o 04:06

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Słowa kluczowe w tematach

Proponuje by przy zakładaniu Nowego Tematu umieścić krótkie wyróżniające się zdanie informujące użytkownika, że temat musi zawierać słowo kluczowe.
Można wstawić url otwierający okno w którym będzie wyjaśnione co to jest słowo kluczowe dla tematu i podane kilka krótkich przykładów.
Więcej : Słowa kluczowe w tematach | Wyświetlone : 8030 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Tematy wątków

Więcej : Tematy wątków | Wyświetlone : 10867 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

Kopia bezpieczeństwa - .bak

Więcej : Kopia bezpieczeństwa - .bak | Wyświetlone : 3129 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Meta Tagi

Czyli wszystko o Meta Tagach.

1. Czy ma znaczenie pisanie Keyword z wielkiej bądź z małej litery? Chodzi mi o imiona lub nazwiska, pisać z wielkiej i z małej, czy nie ma to znaczenia i wystarczy tylko z małej?

2. podobno wstawienie w HEAD komentarza <! słowa kluczowe !> zawierającego słowa kluczowe ma znaczenie i wpływa na pozycjonowanie strony. Czy to prawda, czy obiła się wam o uszy taka metoda?

Na razie tyle pytań, jeśli ...
Więcej : Meta Tagi | Wyświetlone : 5501 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Forum phpBB

Więcej : Forum phpBB | Wyświetlone : 3639 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

wyszukiwarki...

Mam pytanko:D załozyłem 2 dni temu własną skromną stronke no ale dlaczego wyszukiwarki jak google.pl czy na innych polskich serwisach nie potrafią znaleźć mojej stronyl;/ użyłem po head kodów meta itd.....
Więcej : wyszukiwarki... | Wyświetlone : 6101 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

Zdjęcie osoby

Jak wyciąć np. twarz osoby aby później umieścić ją na innym tle? Czy da się to zrobić przy pomocy Corela?
Więcej : Zdjęcie osoby | Wyświetlone : 9148 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039