Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 1 czerwca 2025, o 03:46

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Div'y oraz druk

Przedstawię problem:
Mam 4 kolorowe prostokąty zbudowane z div'ów, co mam zrobić aby były obok siebie? Np. .

Drugi problem to jak zrobić opcję "Drukuj"?(to może powinno być w PHP ale nie chciałem zakładać nowego tematu)
Więcej : Div'y oraz druk | Wyświetlone : 8242 | Odpowiedzi : 13 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Formularz

Napiszcie prosze jak zrobić żeby jak w formularzu po zaznaczeniu guzika checkbox i kliknięciu w button wyświetlił się tekst np. dobrze.
Dzięk :!:
Więcej : Formularz | Wyświetlone : 5008 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Scalanie i Dzielenie komórek

Więcej : Scalanie i Dzielenie komórek | Wyświetlone : 2641 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

pliki na stronie

Więcej : pliki na stronie | Wyświetlone : 3943 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Zegarek

Więcej : Zegarek | Wyświetlone : 3359 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Ramki i marginesy..

Więcej : Ramki i marginesy.. | Wyświetlone : 3105 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Betatester.

Więcej : Betatester. | Wyświetlone : 6368 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Problem z kopiowaniem plików na ftp

Witam
Zawsze do łączenia ftp używałem total commandera. Mam już 2 fora php na dwóch darmowych serwerkach i do tej pory nie miałem problemów z kopiowaniem plików na serwer.Znalazłem dobry serwerek ale za "chiny ludowe" mój commander 6.52 nie chce kopiować tam plików zaczynających się kropką (??) :?: :? Z czyjej strony leży problem i jak mogę sobie ...
Więcej : Problem z kopiowaniem plików na ftp | Wyświetlone : 3713 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

User na www.pajaczek.pl

Czy mogę usunąć siebie jako użytkownika i zrobić nowego takiego samego z wszystkimi moimi postami i w ogóle.A może da się zrobić kopie ustawień-tylko nikt o tym nie wie.
Więcej : User na www.pajaczek.pl | Wyświetlone : 3967 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

kto pomoże przy javie?

No to znowu ja....

i znowu strona http://free.ngo.pl/cis

na tronie głównej mam umieszczony taki kod:

<FONT SIZE=2 color="white">
<SCRIPT language=JavaScript>
<!--
function Info()
{if (!confirm("Stronę najlepiej ogl&plusmn;dać w rozdzielczo&para;ci "+correctwidth+"x"+correctheight+". Rozdzielczo&para;ć twojego ekranu to "+screen.width+"x"+screen.height+". Je&para;li to możliwe, zmień rozdzielczo&para;ć!"))
history.go(-1);return " "}

var correctwidth=1024
var correctheight=768
document.write("Używasz " + navigator.appName + " " + navigator.appVersion);
if (screen.width!=correctwidth||screen.height!=correctheight)
{
document.writeln(Info());
document.write("<br><font color=red>Rozdzielczo&para;ć twojego ekranu to "+screen.width+"*"+screen.height+". <br>Je&para;li to możliwe, ...
Więcej : kto pomoże przy javie? | Wyświetlone : 4071 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039