Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 2 czerwca 2025, o 17:01

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

ORDER BY liczby w tekscie (SQL)

Więcej : ORDER BY liczby w tekscie (SQL) | Wyświetlone : 3241 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

wstecz

Więcej : wstecz | Wyświetlone : 4744 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Strona kodowa

Więcej : Strona kodowa | Wyświetlone : 4814 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Problem z menu rozwijanym.

Więcej : Problem z menu rozwijanym. | Wyświetlone : 3001 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

układ w div-ach

Więcej : układ w div-ach | Wyświetlone : 6404 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dla bardzo początkujących

Nowy

Jestem zupełnie nowy i niedoświadczony w tworzeniu stron ale ściągnąłem sobie Pajączka Pro i intensywnie go przeglądam. Jednak ilość możliwości jast tak duża że bez jakiegoś przewodnika będzie trudno przynajmniej na początku. Czy jest gdzieś taki przewodnik "krok po kroku?". Zanim wykupię licencję chciałbym to wiedzieć. Zamówiłem sobie książke o Pajaczku, czy tam to znajdę ? podpowiedzcie coś nowemu entuzjaście Pajączka... :oops:
Więcej : Nowy | Wyświetlone : 10869 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dla bardzo początkujących

Tło tej strony.

Jak zrobić cienie pod tym tłem na tak jak na tej stronie?
Więcej : Tło tej strony. | Wyświetlone : 5757 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Jaki sposób na dwujęzyczny serwis?

Witam!

Mam pytanie: który Waszym zdaniem sposób jest lepszy na dwujęzyczny serwis www - utrzymywanie dwóch katalogów ze skryptami (polskimi i angielskimi) czy baza danych i z sesji wybierać z odpowiedniej tabeli?

Chodzi mi głównie o możliwość jego rozwijania, tzn. nie da się napisać, przetłumaczyc, powiązać obie wersje i spokój. To musi być rozszerzalne.

Proszę o komentarze i sugestie.

Pozdro, Oscar
Więcej : Jaki sposób na dwujęzyczny serwis? | Wyświetlone : 2624 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039