Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 2 czerwca 2025, o 16:18

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

tablica z asp do javascript

Witam. Mam problem z przepisaniem tablicy ktora mam w asp do tablicy w javascripcie. Bede wdzieczny o kawalek kodu ktory to zrobi. z gory dzieki
Więcej : tablica z asp do javascript | Wyświetlone : 2727 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Błąd w Pajączku - nie można odblokować programu.

Środowisko:
Windows XP EN Pro z SP2 i wszystkimi łatami.

Typ konta:
Użytkownik zwykły, bez uprawnień administratora.

Pajączek:
5.4 NxG Pro

Opis:
Po wprowadzeniu POPRAWNYCH kodów odblokowujących i kliknięciu przycisku Odblokuj brak jakiejkolwiek reakcji ze strony programu. Po przelogowaniu się na administratora program odblokowuje się, jednak po ponownym przełączeniu się na użytkownika program jest w dalszym ciągu zablokowany i nie daje się odblokować.

Proponowane rozwiązania:
Licencja jest na stanowisko nie na użytkownika więc odblokowanie Pajączka ...
Więcej : Błąd w Pajączku - nie można odblokować programu. | Wyświetlone : 4418 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

KONKURS - gierka dla cierpliwych

Zanim dopracuje skrypt - by prawdopodobnie opisać w artykule - macie kręgosłup do zabawy :D

Jestem w trakcie pisania funkcji która sama tnie zdjęcie na kawałki + automatyczne losowe rozmieszczanie :wink:

Kto pierwszy wstawi screen shot z ułożoną układanką wygrywa :D Z powodu braku sponsorów nagród nie ma ...
Więcej : KONKURS - gierka dla cierpliwych | Wyświetlone : 11290 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

dokument w tabeli

Więcej : dokument w tabeli | Wyświetlone : 5714 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dla bardzo początkujących

Co się z serwerem dzieje?

Więcej : Co się z serwerem dzieje? | Wyświetlone : 21826 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

wczytywanie najpierw grafiki

Więcej : wczytywanie najpierw grafiki | Wyświetlone : 5525 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

warstwy i formularze

Więcej : warstwy i formularze | Wyświetlone : 3898 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Księga gosci

MAM problem. niewiem jak zrobic skrypt w html'u żeby zrobić księge gosci ... konkretnie chodzi mi o to ze mam juz praktycznie księge gości (tzn. i strone na ktorej maja sie wyswietlac wpisy i strone do wpisywania.) ale CO TRZEBA ZROBIC ZEBY PO WPISANIU NA JEDNEJ POJAWIAŁ SIE TEKST NA TEJ DRUGIEJ !! PLZ HLP ME moze ktos ma kod źródłowy takiego skryptu ?? albo chociaz podpowiedzcie !!!
Więcej : Księga gosci | Wyświetlone : 6220 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

[PHP&MySQL] Problem z księgą gości

Witam :)

Mam mały problem z ksiega gosci którą zrobilem w oparciu o PHP i MySQL.
Wszystko ładnie i pieknie działa tyle tylko ze jak ktos wpisze w polu tresc ks. gosci (w mysql'u kolumna typu TEXT) potwornie długi wyraz, powiedzmy 300 znaków to to powoduje nie naturalne roszerzenie strony mimo tego ze jest to wyswiatlane w tabeli która ma ograniczona szerkość do 400 px. Czy mozna ...
Więcej : [PHP&MySQL] Problem z księgą gości | Wyświetlone : 3539 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Problem ze stworzeniem serwisu - dotyczy kursu html załączon

Serdecznie witam i pozdrawiam.
Choć PC mam już kilka ładnych lat to dopiero teraz zebrałem się do stworzenia swojego serisu. Nie znam, a raczej nie znałem html, ale postanowiłem coś spłodzić. Jestem człowiekiem dociekliwym i sam byłem w szoku gdy się zorientowałem jakie to proste. Załapałem go na podstawie kursu html dołączonego do Pajączka... uwaga! z 1997r. Znalazłem go na jakimś krążku starego Entera czy coś takiego. Niestety okazało się że łatwiej mi się pisze ...
Więcej : Problem ze stworzeniem serwisu - dotyczy kursu html załączon | Wyświetlone : 8406 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dla bardzo początkujących

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039