Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 6 czerwca 2025, o 03:51

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Bazy DBM

Więcej : Bazy DBM | Wyświetlone : 4163 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zmienne

Więcej : Zmienne | Wyświetlone : 2968 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

kto pomoze??

Więcej : kto pomoze?? | Wyświetlone : 4967 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

zmienny rozmiar jpg

Witam.
Czy moglibyscie mi powiedziec jesli sie da to jak? Mam ramke "14%,*" pozioma,( taki "top" na gorze strony) i jako tlo tej ramki mam ustawiony pewien .jpg. U mnie wszystko ok ( rozdzielczosc 1280/1024) - jpg idealnie sie miesci na szerokosc i wysokosc strony. Ale z innego kompa rozdz. 1024/768 i monitor 15np. to widze tylko czesc tego tla... i trace przez to efekt tego jpg'a. Czy da sie tak zrobic by ten jpg ...
Więcej : zmienny rozmiar jpg | Wyświetlone : 3066 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Wykrywanie szybkości

Czy jest jakiś kod na wykrycie szybkości połączenia z jakiej korzysta użytkownik? Jeśl tak proszę o pełny skrypt. Z góry dziękuję.
Więcej : Wykrywanie szybkości | Wyświetlone : 2268 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Walidator i odnośniki :/

Mam problem z walidatorem i odnośnikami... Co będę się rozpisywał- może ktoś wejdzie i zobaczy sam:

edit: adres już nie ma sensu, więc usuwam :)

Nie mam pojęcia co jest nie tak. Czy ktoś ma jakiś pomysł?
Więcej : Walidator i odnośniki :/ | Wyświetlone : 5911 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

kurs Java Script

Więcej : kurs Java Script | Wyświetlone : 5085 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Jak napisać artykuł?

Więcej : Jak napisać artykuł? | Wyświetlone : 10277 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039