Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 6 czerwca 2025, o 02:59

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Anonimowe wysyłanie ankiety?

Witam wszystkich,

Mój problem jest następujący. Zrobioną mam ankiete na stronce: http://www.ankieta.zory.mage.pl/ Ale żeby wysłać odpowiedzi należy uzyć programu pocztowego :/ I z tu mam poważny problem, gdyż co niektórzy jak już się skuszą na wypełnienie i widzą, że trzeba e-maila podać albo outlooka skonfigurować to niestety....

Coś by mnie takiego interesowało (podaję przykład) jak wysyłanie na tej stronce : http://www.ankieta.uzi.pl/ Tam tez ...
Więcej : Anonimowe wysyłanie ankiety? | Wyświetlone : 6047 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dla bardzo początkujących

Maly JUBEL!

No to doczekalismy sie malego - duzego jubileuszu.

To juz 8 latek!

Gratuluje!
Więcej : Maly JUBEL! | Wyświetlone : 3281 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

koszyk zakupów..

Stawiam baardzo małe kroczki w Pajączku 5xNG Standard ale udało mi sie stworzyć stronę sklepu internetowego.Wszystko ok, ale pozostał problem koszyka...Jak to zrobić,zeby towar mógł być dodawany do koszyka? i jak to zrobić właśnie w Pajaczku? Prosze o jakies wskazówki bo się zamotałam...
Więcej : koszyk zakupów.. | Wyświetlone : 6962 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dla bardzo początkujących

Odświeżanie strony

Więcej : Odświeżanie strony | Wyświetlone : 6359 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

tekst wokół grafiki

mam jeszcze jedno pytanko.jak wstawiam jakies zdjecie i chce zeby w kolo niego byl tekst to jak to zrobic?sa gdzies takie opcje?z gory bardzo dziekuje.
Więcej : tekst wokół grafiki | Wyświetlone : 5506 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

wstawianie grafik i multimediów

mam takie pytanko.jak wstawic grafike lub prezentacje na tworzona strone tak zeby sie potem wyswietlaly?jestem poczotkujaca w te klocki a musze zrobic strone.jak chce wstawic zdjecie to tam pojawia sie napis ze nie bedzie ono wyswietlane bo nie jest zapisane na dysku?je trzeba jakos wyslac gdzies czy co?chodzi mi o to ze jak wlacze ta strone na innym kompie niz moj to zeby te zdjecia tez tam byly bo jak tak normalnie je wstawiam to ...
Więcej : wstawianie grafik i multimediów | Wyświetlone : 2690 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Tabela w HTML

Więcej : Tabela w HTML | Wyświetlone : 3278 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

[PHP] Fopen: Resource id #3

Więcej : [PHP] Fopen: Resource id #3 | Wyświetlone : 4516 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

znak £

Dlaczego po załadowaniu strony w Pajączku wszystkie znaki £ zamianiają się w Ł a & # 1 6 3 ; w L? To jakiś błąd czy można to jakoś wyłączyć? Trochę wkurza takie ciągłe poprawianie.
Więcej : znak £ | Wyświetlone : 3256 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Funkcje trygonometryczne

Czy moze mnie ktos poratowac???Jak zrobic obliczenie dowolnej funkcji trygonometrycznej w JavieScript lub VBScript??Najlepiej jeszcze jak bedzie to w html-u,ale nie koniecznie.Z gory dzieki!
Więcej : Funkcje trygonometryczne | Wyświetlone : 5471 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039