Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 8 czerwca 2025, o 14:54

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

poszukuję statystycznych skryptów Javy

Poszukuję działającego JavaScriptu dot. wejść unikalnych, odsłon z przeładowaniami, odsłon rocznych, odsłon dziennych, sprawdzających adres ip i ewentualnie przeglądarke internetową .
Jako że nie znam się na JavaScrit to proszę także o przykładowe ulokowanie skryptu i sformatowanie , zebym wiedziala jak to mozna pozmieniać.

Proszę o pomoc.
Pozdrawiam

/p.s. żeby nie było, że jestem leniwa, to wyjaśnię, że szukalam na własną ręke ale ściągane przeze mnie skrypty albo ...
Więcej : poszukuję statystycznych skryptów Javy | Wyświetlone : 7502 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Odczyt z bazy do chekboxa

Więcej : Odczyt z bazy do chekboxa | Wyświetlone : 3089 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Dokument podglądu

Więcej : Dokument podglądu | Wyświetlone : 6221 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pajączek 5 NxG

darmowy serwer sql

Więcej : darmowy serwer sql | Wyświetlone : 5906 | Odpowiedzi : 6 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

jak to zrobic?

Więcej : jak to zrobic? | Wyświetlone : 3393 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

jak w ramkach dodac suwak ? HELP

WItam
Mam mały problem ... dokladnie mam szablon stronki i dodalem do niego działy mniejsza z tym jakie ale dodałem ... po kliknieciu na dział np. O MNIE w takiej ramce wyswietla sie to co wczesniej napisałem w pliku html omnie.html. W tym jest problem ze jak napisze troszeczkę wiecej to o mnie to wyswietla sie tylko maly kawalek tego co napisałem ... a chciał bym dodac taki suwak (każdy chyba wie jaki) zeby sie ...
Więcej : jak w ramkach dodac suwak ? HELP | Wyświetlone : 17668 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Dla bardzo początkujących

Odsyłacze !!!

Zrobiłem stronkę o zdjęciach zrobionych przeze mnie. Zrobiłem działy z tymi zdjęciami, noi oczywiście odsyłacze z małych obrazków do orginalnego formatu zdjęcia. I po zapisaniu tej strony i po jej uruchomieniu wszystko ładnie się wyświetla, odsyłacze działają, ale gdu zamieszcze stronę na necie to odsyłacze nie działają, nawet nie ma tych małych zdjęć, są X. I jak sprawdzam w pajączku weryfikację odsyłaczy to mam komunikat: "Niezgodna wielkość liter", ale sprawdzałem i wszystko się zgadza. Czego ...
Więcej : Odsyłacze !!! | Wyświetlone : 11283 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Odstępy (wolne linie)

Nie wiem czemu, ale na stronie którą robie same stworzyły się "wolne linie" przez co mam puste pole pomiedzy logiem, a menu i drugm menu. Troche to moze dziwnie brzmi ale prosze o pomoc ! Nie wiem czym to jest spowodowane (niema żadnych <br>) POMOCY
Więcej : Odstępy (wolne linie) | Wyświetlone : 4269 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Forum C++

Więcej : Forum C++ | Wyświetlone : 6858 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039