Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 8 czerwca 2025, o 19:27

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

losowanie liczb

Więcej : losowanie liczb | Wyświetlone : 7883 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zamiana innerHTML na standard

Więcej : Zamiana innerHTML na standard | Wyświetlone : 5776 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

jak wstawic obrazek tam gdzie chce na tle innego ? pomocy !!

...zaczne tak..
wstawilem obrazek jako tlo strony uzywajac stylow...
teraz mam ladne tlo ale chce wstawic obrazek ktory bedzie odsylaczem w pewnym miejscu ... ( nad napisem ktory jest w obrazku tla - lewa strona /dolna) - jak to zrobic do jasnej cholery ??? kupilem sobie lektore za 70 zl z ktorej tego nic w tym temacie nie wynika !!!
mam nadzieje, ze ktos z was poda mi wytyczne - jak dla 5 latka bo ...
Więcej : jak wstawic obrazek tam gdzie chce na tle innego ? pomocy !! | Wyświetlone : 2668 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Jaki serwer?

Witam, mam pytanie, na jakim serwerze umieścić stone tak aby ładowała sią dość szybko i sprawnie (może być płatny).
Pozdrawiam.
Więcej : Jaki serwer? | Wyświetlone : 12506 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dla bardzo początkujących

Problem z wyslaniem pliku na serwer

w czasie wysylania pliku na serwer wyskakuje blad 550 mowiacy ze dany plik lub jego lokalizacja nie istnieje,jestem bardzo nowy w pajaczku,prosze o pomoc i z gory dziekuje :oops:
Więcej : Problem z wyslaniem pliku na serwer | Wyświetlone : 4017 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Odnośnie licencji! Ważne!

Czy mogę stronę zrobioną w próbnej wersji Pajączka 5 NxG Standard zamieścić w internecie?? Strona nie jest jakąś stroną komercyjną, jest po prostu stroną domową ze zdjęciami zrobionymi przeze mnie. Proszę o odpowiedź.
Więcej : Odnośnie licencji! Ważne! | Wyświetlone : 3774 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

JAK WSTAWIĆ GRAFE NA STRONE?

Siema!
Mam mały problemik....Niewiem jak wstawić grafike na serwer:
- kopiuje ją z dysku na serwer, ale jej nadal nie ma...
Ktoś tłumaczył mi, że musze coś tam z jakimś <IMC....coś tam, że mam to pozmieniać, ale w tym jest klops!
Niewiem gdzie, jak to pozmieniać...raz szłyszałem, że w notatniku(ALE JAK?)
Proszę o pomoc bo niedługo moja strona będzie w sieci oto ona: http://www.mcd.za.pl ( narazie jest napis strona ...
Więcej : JAK WSTAWIĆ GRAFE NA STRONE? | Wyświetlone : 12205 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

jak użyć column-span

mam taki kod:

<tr bgcolor="#FFCC66">
<td align="center" class="wewn">Środa - 02.03.2005</td></tr>

w ark.styl.

.wewn {
border-left: 3 double;
border-bottom: 3 double;
border-right: 1 solid;
border-top: 1 solid;
height: 50px;
column-span: 4;
}

dalej oczywiście pozostałe części tabelki <tr><td>........ i to nie działa (łączenie czterech kolumn w jedną pod tytułem "Środa ...."), gdzie błąd, może coś ominąłem?
Więcej : jak użyć column-span | Wyświetlone : 4320 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

wielkość ramki"do obrazka"

Witam,
mam takie pytanie...Jak zrobić aby obrazek o wymiarach np:50x60 po kliknięciu otwożył sie w ramce(nowej stronce) o dokładnie takich wymiarach ?
Np: http://www.dubielglass.pl/szyby_fazowane.html#
Więcej : wielkość ramki"do obrazka" | Wyświetlone : 3949 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dla bardzo początkujących

wydzielić część tekstu

Więcej : wydzielić część tekstu | Wyświetlone : 5156 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039