Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 9 czerwca 2025, o 05:28

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Warstwy w pajączku

Witajcie! Mam prośbę - chciałbym zrobić coś w rodzju warstw w pajączku czyli:
1. czarne tło
2. zdjęcie - wyśrodkowane względem strony
chyba że traktować zdjęcie jako tło ale niestety nie wiem jak zrobić aby to zdjęcie nie było powielane;)
3. element animacji - na przykład gif z nazwą
Może ktoś poradzi za co z góry dziękuję
Czy to w ogóle możliwe pod pajączkiem?
Pozdrawiam
kliper
Więcej : Warstwy w pajączku | Wyświetlone : 6549 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

problem z quickform (pear)

Więcej : problem z quickform (pear) | Wyświetlone : 2922 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

php i rozdzielczosc

Więcej : php i rozdzielczosc | Wyświetlone : 3116 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

POP3, SMTP w PHP - pomocy

Czy jest możliwe wysyłanie maili w PHP przez SMTP jeżeli serwer zewnętrzny wymaga autoryzacji. Bardzo proszę o pełny kod. Z góry dziękuję. Odpowiedź proszę wysłać na e-mail: [email protected]
Więcej : POP3, SMTP w PHP - pomocy | Wyświetlone : 2885 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Mały problemik

Witam zalożyłem sobie właśnie darmowe konto www na interii
i mam problem chciałbym aby po wgraniu jakichś plików
przez FTP na serwer można j było oglądać w ten sposób

http://www.math.uni.lodz.pl/~lindner/

jak to zrobić ? proszę podpowiedzcie
Więcej : Mały problemik | Wyświetlone : 5984 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Stały dynamiczny podgląd

Czy da się w Pajączku ustawić konkretnego HTML'a na dynamiczny podgląd. Chodzi mi głównie o to, że jak edytuję akurat CSS do tego HTML'a to chciałbym widzieć wynik a nie podgląd stylów.

Jeśli się nie myle to w starszym pajączku było takie coś, jednak w nowym nie moge tego znalezc.
Więcej : Stały dynamiczny podgląd | Wyświetlone : 5126 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

Ramki na stronie

Więcej : Ramki na stronie | Wyświetlone : 2725 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

JAK MAM UNIKNĄĆ DEFORMACJI MOJEJ STRONY GDY KTOŚ ZECHCE...??

JAK MAM UNIKNĄĆ DEFORMACJI MOJEJ STRONY GDY KTOŚ ZECHCE ZMIENIĆ SOBIE ROZMIAR TEKSTU (u góry-widok/rozmiar tekstu/...do wyboru mniejsza śred. większa itd.)PODCZAS PRZEGLĄDANIA MOJEJ STRONY www????????????????????????
Naprawdę nie mam pojęcia jak tego uniknąć!!!
Nawalił mi monitor 22 calowy na którym robiłem swoją stronkę www. Z racji wielkości ekranu miałem ustawiany ROZMIAR TEKSTU-"WIĘKSZY" i kiedy wziałem sobie na zapas malutki monitorek okazało się że moja strona jest zupełnie poprzestawiana,ponieważ domyślnie mam tu ustawiony ROZM.TESTU-"ŚREDNIA"!!!!
Pomyślałem sobie OK-zmienię ...
Więcej : JAK MAM UNIKNĄĆ DEFORMACJI MOJEJ STRONY GDY KTOŚ ZECHCE...?? | Wyświetlone : 9498 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dla bardzo początkujących

Pogoda

Jak w temacie zna kto jakie strony skąd można zamieścić skrypt
na własną stonę najlepiej w JS bo nie mam php
Więcej : Pogoda | Wyświetlone : 3113 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Inspektor znacznikow padł

Więcej : Inspektor znacznikow padł | Wyświetlone : 2619 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039