Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 9 czerwca 2025, o 06:45

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

[problem] mailto

Więcej : [problem] mailto | Wyświetlone : 3708 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

drobna uwaga

napisalem maila do creamsoft ale nawet nie odpisali :(

http://www.creamsoft.com/pajaczek/index.php?module ... =showbooks

Lista pięciu bestsellerów hehe ale jakby nie patrzec jest ich 10 ;)

drobny blad ale zawsze blad
Więcej : drobna uwaga | Wyświetlone : 5274 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Jakie są ksiązki do nauki Pajączka np 4.8.1

Tak jak w temacie. Czy moglibyście mi polecić książki do nauki obsługi tego wspaniałego edytora ? Tylko niezbyt droge ;)
Z góry dziękuję :wink: :wink: :)
Więcej : Jakie są ksiązki do nauki Pajączka np 4.8.1 | Wyświetlone : 7339 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dla bardzo początkujących

Przyciski

Nie wiem jak można określić położenie przycisku na stronie. Chodzi mi o ustawienie kokretną odległość od krawedzi i 2 pszycisku. Prosił bym o pomoc.
Więcej : Przyciski | Wyświetlone : 2967 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

data.godzina.......

Więcej : data.godzina....... | Wyświetlone : 6706 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dla bardzo początkujących

półprzezroczystość

Więcej : półprzezroczystość | Wyświetlone : 20340 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

zmienne z formularza i zm. odczytanymi z mysql

witam Serdecznie:)
mój problem wyglada nastepujaco:
mam odczytane rekordy z mysql , wprowadzam zmienne do formularza i chce porównać jedne z druginimi.
zmienne z mysql wyswietlane sa poprzez:
echo .$wiersz . <br>;

w jaki sposób porównać zmienna z formularza z tą z mysql?
dziekuje z góry za pomoc:)
Więcej : zmienne z formularza i zm. odczytanymi z mysql | Wyświetlone : 2548 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

makrokod

Więcej : makrokod | Wyświetlone : 4634 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

CHIP on-line

Więcej : CHIP on-line | Wyświetlone : 5947 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039