Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 9 czerwca 2025, o 13:03

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

POMOCY!!!

może mi ktos powiedziec co znaczy ten alter:

http://img222.exs.cx/img222/5052/error12ee.jpg

tzn nie przetłumaczyc ja se go przetłumaczylem,ale i tak nie wiem oco chodzi!

mam wirusa????!!!!!
Więcej : POMOCY!!! | Wyświetlone : 11419 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

zgodnosc przegladarek

poszukuje informacji na temat zgodnosci przegladarek z css itp. W formie elektronicznej lub moze jakies tytuly ksiazek??
Więcej : zgodnosc przegladarek | Wyświetlone : 6373 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Edytor

Więcej : Edytor | Wyświetlone : 3281 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Znaczniki

Więcej : Znaczniki | Wyświetlone : 14071 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Dla bardzo początkujących

Błędy przy ftp

Witam,
Od momentu zaktualizowania do wersji 5.4.0 mam powtarzające się problemy z połączeniami ftp i to zaznaczam do różnych serwerów. Część plików poprawnie zostaje przesłana na serwer ale część nie:

"450 transfer aborted. Link to file server lost"

Wcześniej nie miałem takich sytuacji. Czy jest na to jakieś lekarstwo ? Przy łączeniu się z serwerami za pomocą IE lub Mozilli wszystko jest OK :(
Więcej : Błędy przy ftp | Wyświetlone : 3450 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Jak się ma INCLUDE do TITLE ?

Więcej : Jak się ma INCLUDE do TITLE ? | Wyświetlone : 3642 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Grafika

Więcej : Grafika | Wyświetlone : 4821 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

iso 8859-2

Więcej : iso 8859-2 | Wyświetlone : 9155 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dla bardzo początkujących

panel admina

Więcej : panel admina | Wyświetlone : 3608 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Bez okna ActivX

Więcej : Bez okna ActivX | Wyświetlone : 5568 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039