Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 9 czerwca 2025, o 17:33

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

zmienne zmiennych w petli for

Więcej : zmienne zmiennych w petli for | Wyświetlone : 3284 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Początkujący we Flash'u

Więcej : Początkujący we Flash'u | Wyświetlone : 5469 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Dodanie schematu kolorowania składni

Więcej : Dodanie schematu kolorowania składni | Wyświetlone : 2766 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

guziczek radio

mam problem z taka małą pierdołą:/
wyswietlane mam guziki radio w kodzie php
echo "<ol><li><input type='radio' name='p1' value='1'> cos tam1 : " .$wiersz . " <br>" ;
echo "<li><input type='radio' name='p2' value='2'>cos tam2 : " .$wiersz . " <br>" ;
echo "<li><input type='radio' name='p3' value='3'> cos tam3 : " .$wiersz . " <br>" ;
echo "<li><input type='radio' name='p4' value='4'> cos tam4 : " .$wiersz . " <br></ol>" ;

niestety jak zaznacze guziczka, to jush nie ...
Więcej : guziczek radio | Wyświetlone : 3638 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

jak w kodzie php wyswietlic tabelke lub przycisk, radio?

jak w kodzie php wyswietlic tabelke lub przycis radio?
thx za pomoc:)
Więcej : jak w kodzie php wyswietlic tabelke lub przycisk, radio? | Wyświetlone : 5603 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

vat 22%

Chce kupic pajaczka ale jestem w GB wiec dlaczego mam placic te 22% characzu. Przeciez ten pajak ktorego chce kupic jest eksportowany i jak juz mam placic to najpredzej podatek tu na miejscu.
Jak to jest? mam mozliwosc obejscia tych 22%.
Nie chodzi mi tu o pieniadz (bo duzy nie jest) raczej jestem przeciwny polityce polskich oslow.
Więcej : vat 22% | Wyświetlone : 3772 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Sekcja META => Sekcja HEAD + FUNKCJONALNOŚĆ Edytora CSS

Witam,

Uważam, że narzędzie edytujące sekcję META, pobinno zmienić nazwę na narzędzie edytujące sekcję HEAD (oczywiście zmianie powinna ulec również ikonka). W końcu sekcja nazywa sie HEAD, i zawiera elementy META.
META sama w sobie nie jest przecież sekcją - nieprawdaż ?

W tym momencie narzędzie powinno obsługiwać wszystko, co wiąże sie z tą sekcja czyli:
- tytuł dokumentu: jest od wersji 5.4.0
- obsługę elementów META - jest od zawsze
- edycje CSS (tak ...
Więcej : Sekcja META => Sekcja HEAD + FUNKCJONALNOŚĆ Edytora CSS | Wyświetlone : 3110 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Opera nie odczytuje CSS

Witam.
Mam problem z wyswietlaniem wielkości czcionki w Operze.
W stylach zdefiniowana jest czcionka przykładowo 10 px, a Opera wyświetla mi dwa razy większą. Z parametrami font-family i color jest w porządku, ale ta wielkość.... :?

Czasami nawet nie odczytuje styli i wyświetla czarnym "New Roman`em"....
Na czym polega ten błąd?

Pod IE jest dobrze.
Więcej : Opera nie odczytuje CSS | Wyświetlone : 14334 | Odpowiedzi : 22 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

baza MySQL i id

Więcej : baza MySQL i id | Wyświetlone : 7286 | Odpowiedzi : 10 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039