Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 12 czerwca 2025, o 00:14

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Blokada klawisza CTRL

Więcej : Blokada klawisza CTRL | Wyświetlone : 3534 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Losowy plik w <iframe>

Jest tak rzecz, iz chciałby aby pokazdo razowo otwarciu strony otwierał sie inny plik w pływającej ramce. da rade zrobic cos takiego??????
Więcej : Losowy plik w <iframe> | Wyświetlone : 5563 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

overflow: auto; - Mozilla

Więcej : overflow: auto; - Mozilla | Wyświetlone : 3008 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

puścić dymka w komórce

Witam,

(pajączek 5NxG PRO)
szukałem problemu w archiwum, ale pewnie przeoczyłem lub nie ma..
Czy można w zwykłej tabeli wypełnionej tylko tekstem bez odsyłaczy uzyskać dymek komentarza po najechaniu na komórkę? (tak jak np. w Excelu)
Bedę wdzięczny za podpowiedzi.
Pozdrawiam.
Więcej : puścić dymka w komórce | Wyświetlone : 5561 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

W jaki sposób uruchomic wlasne internetowe radio??

Bardzo prosze o pomoc w jaki sposob uruchomic wlasne internetowe radyjko! Z gory bardzo dziekuje!!!
Więcej : W jaki sposób uruchomic wlasne internetowe radio?? | Wyświetlone : 7372 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

Dwa pytania

Mam dwa pytania:
1)Co wpisać w kod HTML, żeby nie pojawiały się paski przewijania?

2)Jakie właśiwości stylu pozwalają na zmaine koloru linku?
Np. chce żeby link był niebieski, po najechaniu myszką na niego zmienił kolor na żółty, a po kliknięciu nie zmnieniał swojego koloru na fioletowy tylko żeby zmnienił na zielony.
Więcej : Dwa pytania | Wyświetlone : 4129 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

pętla for. wyswietlanie po kliknieciu przycisku

Witam Wszystkich!:)
moj problem jest nastepujacy:

mam 10 zmiennych wyswietlanych za pomocą pętli for.
jak zrobić by następowalo wyswietlenie 1 zmiennej ,
a dopiero po kliknieciu przycisku na stronce wyswietlenie nastepnej zmiennej ..itd.

z góry dziekuje za pomoc :)
Więcej : pętla for. wyswietlanie po kliknieciu przycisku | Wyświetlone : 3334 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039