Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 4 maja 2025, o 22:18

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Otworzenie dokumentu po "przeciągnięciu" go do Paj

Witam

Od wczoraj korzystam z nowej wersji Pajączka. We wcześniejszej wersji "przeciągnięcie" dokumentu do okna programu skutkowało jego otwarciem. Teraz zamiast otworzenia wyświetla mi się okienko "Wstawianie odnośnika". Jak zrobić, żeby było po staremu?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
Więcej : Otworzenie dokumentu po "przeciągnięciu" go do Paj | Wyświetlone : 4168 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Nietypowy problem z przesyłaniem plików na serwer

Witam

Mój problem polega na tym, że jakiś czas temu dokonywałem zmian (edycja i zapisanie zmian) w plikach istniejące już na serwerze, po czym po kolejnym x czasie, okazało się, że na serwerze znajdują się pliki sprzed edycji. Tak jakby przywróciły się pliki, przed zapisywaniem ich ponownie na serwerze.

Rozmawiałem z administratorem i on twierdzi, że wina nie leży po stronie serwera (jakiś backup czy coś innego nie wchodzi w gre, podobno). Dlatego stąd moje ...
Więcej : Nietypowy problem z przesyłaniem plików na serwer | Wyświetlone : 5802 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

dlaczego wstawiony podkład graficzny nie jest wyświetlany?

Podziękowania dla Januzi, poprzednie porady pomogły.
Wielkie dzięki.
Pytanie: dlaczego wstawiony podkład graficzny nie jest wyświetlany?
www.florystka-eva.pl
http://yfrog.com/2g82433840j

pozdrawiam
Jacek
Więcej : dlaczego wstawiony podkład graficzny nie jest wyświetlany? | Wyświetlone : 6303 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

POMOCY!!!!!

Witam. Mam problem : Kopiuje do pajączka swoją stronke internetową aby zobaczyc kod HTML. Co sie potem okazuje wklepuje ten sam kod na allegro chce miec taki sam szablon na allegro jak mam stronke internetową. I na szblonie allegro nie wyskaują mi kolory i w ogole jest bałagan. Czy moge to jakoś zmienic abym nie musiał robic wszystkiego od poczatku??????
najlepiej bym z kims porozmawiała na ten temat ...dopiero sie ucze ale chce zabrnąć dalej ...
Więcej : POMOCY!!!!! | Wyświetlone : 4432 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dla bardzo początkujących

www.moose-design.pl

Witam,

przygotowałem stronę dla młodej wrocławskiej projektantki wnętrz.
http://www.moose-design.pl, zajmującej się również projektowaniem torebek http://www.torebki.moose-design.pl

Zachęcam do konstruktywnej krytyki.
Z góry dzięki za wszytkie uwagi.

wojtek
Więcej : www.moose-design.pl | Wyświetlone : 4860 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Problem z wyśrodkowaniem strony!

Więcej : Problem z wyśrodkowaniem strony! | Wyświetlone : 11341 | Odpowiedzi : 6 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

??

Więcej : ?? | Wyświetlone : 4854 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

slider obrazków

Więcej : slider obrazków | Wyświetlone : 8444 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039