Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 11 czerwca 2025, o 06:37

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

update table

Witam!

Mam dwie tabele, potrzebuję przepisać jedną kolumnę 'id' z jednej tabeli do drugiej (druga tabela nie ma pola id a musi mieć).
Pola z obu tabel mogę dopasować wartością pola varchar.
Jak powinna wyglądać kwerenda??

Pozdro, Oscar
Więcej : update table | Wyświetlone : 5811 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Jak przekazać do <BODY>?

Więcej : Jak przekazać do <BODY>? | Wyświetlone : 4251 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zmienne: JavaScript - ASP

Więcej : Zmienne: JavaScript - ASP | Wyświetlone : 4102 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

height: ile sie zmieści;

Więcej : height: ile sie zmieści; | Wyświetlone : 6715 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

zakładki

mam pytanko, jak zrobic zakladki w stylu: http://www.polonia.waw.pl/index.php?fresh=era_basket_liga&lang=1??
Więcej : zakładki | Wyświetlone : 12165 | Odpowiedzi : 15 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Pajączek 6

Więcej : Pajączek 6 | Wyświetlone : 6330 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pajączek 5 NxG

Kreator ramek - błąd

Więcej : Kreator ramek - błąd | Wyświetlone : 4313 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Muzyka

Więcej : Muzyka | Wyświetlone : 3836 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Wyszukiwanie i zamiana w serwisie

Witam,
Chcialbym zamienic cala stopke (kilka linii, kilkaset znakow) w calym serwisie (Wlasnosci serisu->Wyszukiwanie i zamiana w serwisie). Podszedlem w najprostszy sposob tzn. zanaczylem te linie, skopiowalem i wkleilem do "znajdz" a w "zamien" wstawilem te same linie ze zrobiona korekta.
Wynik: przeszukuje wszystkie pliki (htm, html) w serwisie, a nastepnie podaje komunikat: Szukany tekst nie zostal znaleziony. Zmusilo mnie to do porzucenia lenistwa i przejsciu do eksperymentu polegajacego na obcinaniu stopniowo tekstu od tylu. ...
Więcej : Wyszukiwanie i zamiana w serwisie | Wyświetlone : 7368 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039