Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 12 czerwca 2025, o 15:30

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Formular z checkboxami - jak weryfikowac?

Witam,

chce zrobic formularz do rezerwacji jakiegos sprzetu. Formularz sobie zabezpieczylem ale pozostaje mi jak mam przedstawic kalendarz z dniami, w ktore mozna sprzet wypozyczyc.

Jedyne co przyszlo mi do glowy to kalendarz z checkbox-ami (jeden dzien to jeden checkbox). Problem w tym, ze nie wiem jak zabezpieczyc, zeby osoba obslugujaca formularz mogla zabezpieczyc tylko jeden ciag dni (np: od wtorku do czwartku) a nie mogla zaznaczyc juz piatku w nastepnym tygodniu?

Czy ktos ma ...
Więcej : Formular z checkboxami - jak weryfikowac? | Wyświetlone : 4522 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

przejście tła jak w buttonach

Więcej : przejście tła jak w buttonach | Wyświetlone : 4258 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

wersja strony po angielsku

Więcej : wersja strony po angielsku | Wyświetlone : 4459 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

baza danych

Więcej : baza danych | Wyświetlone : 3016 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

explode

Więcej : explode | Wyświetlone : 4155 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Jak wstawic Forum

Więcej : Jak wstawic Forum | Wyświetlone : 7567 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dla bardzo początkujących

Odsyłącz do strony

mam plik i wrzuciiłem go na serwer żeby można go było ściągnąć

plik jest do ściagnięcia pod tym linkiem www.strona.pl/pliczek.rar

sami widzicie że działa ale jak daje w pajączku odnośnik do tego pliku to niedziała

odnośnik dałem taki <a href="www.strona.pl/pliczek.rar">pliczek.rar</a>

dlaczego niechce działać???
Więcej : Odsyłącz do strony | Wyświetlone : 4645 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

prosze o pomoc w części <head>

Witam
Mam taki problem, szukam po polsku materiałów odnośnie parametrów w "head" w przypadku xhtml1.0, doczytałem sie w3.org, że są nowe możliwości odnośnie tej części strony, jeżeli nie ma w internecie to może wyczerpująca temat książka może być nawet o xhtml'u.
Dziękuje z góry za pomoc i pozdrawiam.
Więcej : prosze o pomoc w części <head> | Wyświetlone : 3266 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039