Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 13 czerwca 2025, o 16:15

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Jak zostac hackerem

Chce zablokować stronę mojego brata ponieważ nie wiem jak to zrobić a chce zostać chakerem :?: Powiecie ?
Więcej : Jak zostac hackerem | Wyświetlone : 2757 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Skróty klawiszowe

Więcej : Skróty klawiszowe | Wyświetlone : 3154 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Problem z synchronizacją.

Więcej : Problem z synchronizacją. | Wyświetlone : 2578 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

JavaScript i menu

Więcej : JavaScript i menu | Wyświetlone : 4989 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

checkbox - pytanie

Witam.
Mam (nurtujace mnie od dluzszego czasu) pytanie, na ktore mam nadzieje znajde tu odpowiedz...

Otoz jak zrobic, zeby pola typu "checkbox" mogly stykac sie bezposrednio ze soba, lub z obramowaniem tabeli, lub z tekstem ??? (wszystko jedno z czym).

Pola te zawsze maja dookola kilka pixeli marginesu, ktorego nie moge zniwelowac zadnymi znanymi mi metodami :(

Mowiac bardziej obrazowo chodzi mi o to, zeby "checkbox" mogl ...
Więcej : checkbox - pytanie | Wyświetlone : 2833 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zmienne

Czy przy pomocy tablic $_POST i $_GET lub innych można przenieść zawartość zmiennej nie używająć formularza. Jeżeli tak to w jaki sposób, Jeżeli nie to jak ?

Z Góry dzięki za odpowiedź.
Więcej : Zmienne | Wyświetlone : 3765 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

rozdzielczość strony a arkusze css/?

jak dostosowac arkusze do strony i jej rozdzielczości??
Więcej : rozdzielczość strony a arkusze css/? | Wyświetlone : 2526 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Na jakim serwerze działa muza.

Siema. Mam pytanie. Znam kod żeby wstawić muze:<SCRIPT language="JavaScript">
<!-- // Script MIDI playing. By Magic Maker
// Please Keep Information along with credits
// And feel free to alter this script as long as credits remain. Mail me at [email protected]
// Skrypt zmodyfikowany przez Piotra Szczepanika - dodanie obslugi przegladarki Sylaba Nawigator
// Email: [email protected], http://www.pszczepanik.exe.pl
if (navigator.appName ...
Więcej : Na jakim serwerze działa muza. | Wyświetlone : 7155 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

szybkość wyświetlania strony!

Więcej : szybkość wyświetlania strony! | Wyświetlone : 3567 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039