Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies.
Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.
Witam. Jestem moze lekko zaawansowanym kreatorem stron internetowych. Robie jedną strone mojej szkole do której uczęszczam i mam jeden problem. Mianowicie, ktoś juz przedemną zaczął tą strone robić i stworzył baner. Wszystko jest ok tylko szkoła zmieniła patronata i trzeba zmienic napis na tym banerze. Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić. Posiadam Macromedie MX (trial) i program Swish. Z góry dzięki :!:
Co trzeba zrobićaby strona była na bezpiecznym połączeniu o SSL to juzzaczynam się kształcić ale czy trzeba jakoś specjalnie budować skrypciki strony to jużniemam zielonego pojęcia.
Mam takie pytanie bo zabieram się do dorobienia do strony certyfikatów bezpieczeństaw czy jakoś tak to sięnazywa ale nie bardzo wiem jak sięzato zabrać.Może mi ktośpowiedzieć gdzie szukaćinformacji na ten temat jeśli to jakieś skomplikowane zabiegi to prosiłbym o język polski a jeśłi nie please english langue.
Czy jest możliwośćzrobienia takiego skryptu wylkuczając flash-a bo nie chciałbym robić duplikatu czegośtakiego co się znajduje tutaj po kliknięciu na link "ZAMAWIANIE" Chodzi mi o ogólnąbórowę takiego skryptu.
Mam problem z formularzem.Zrobiłem system portalowy operujacy na plikach.
w formularzu zmień wygląd wpisuje formułke. i wtedy pojawia się problem !
gdy wpisze np:
jak w temacie. Nie wiem dlaczego jak wrzucilem sobie stronke na ftp-a w TPSA to myslalem ze sie nie załaduje tak dlugo czytało mieliło itp.natomist samo kopowanie z i na ftp to jest super wykorzystuje max lącza. Tak samo jest z plikami ciezko je sciagnac itp.
Co moze byc powodem
Prosze o pomoc
Witam!
Chcialbym sobie postawic forum dyskusyjne gdzies na serwerze, ale nie mam z tym zadnego doswiadczenia. Po pierwsze forum jest w php, prawda? Po drugie jaka ksiazke polecacie, zeby sie nauczyc php i zeby z niej (albo innej dobrej) napisac to forum. Moze cos jeszcze dopowiecie? Pozdrawiam i z gory dziekuje.