Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 17 maja 2025, o 05:54

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

mapowanie tła

Więcej : mapowanie tła | Wyświetlone : 4986 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

wyświetlana rozdzielczość

Cześć dopiero "wchodzę" w świat tworzenia www. Zrobiłem w domu stronkę w 1024X762 dobrze się prezentowała, ale kiedy zobaczyłem jak wygląda w 800 X 600 to się przeraziłem - wszystko się rozjechało. Mam pytanie jak uniknąć takich niespodzianek. Czy trzeba zrobic najpierw w 800X600 ??

Ps. Pisałem w notatniku....potem w Dreamweaverze

Dzięki pozdrawiam
Więcej : wyświetlana rozdzielczość | Wyświetlone : 3784 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

wyswietlanie pps na www

Więcej : wyswietlanie pps na www | Wyświetlone : 4564 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Czcionki

Więcej : Czcionki | Wyświetlone : 3342 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Dlaczego to nie działa?

Więcej : Dlaczego to nie działa? | Wyświetlone : 7639 | Odpowiedzi : 10 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

podmiana zawartości...

Więcej : podmiana zawartości... | Wyświetlone : 4837 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039