Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 17 maja 2025, o 05:17

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

forum phpbb

Gdzie najlepiej założyć darmowe forum phpBB?
Więcej : forum phpbb | Wyświetlone : 14021 | Odpowiedzi : 15 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

wizytowki

witam, prosze o pomoc w znalezieniu odpowiedniego programu do szybkiego w miare prostego programu do wykonania, zaprojektowania ... wizytowki ( karty wizytowej )
pozdrawiam
dzieki
Więcej : wizytowki | Wyświetlone : 5823 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Podzial obrazka ( zdjecia )

He!

Moze ktos mi powie , w jaki sposob mozna podzielic duzy obrazek na mniejsze czesci by uzyc to w edytorze , dla skrocenia otwierania sie strony . Takiej opcji w Pajaczku nie ma .Wiem tylko , że w jakims programie graficznym . :D
Więcej : Podzial obrazka ( zdjecia ) | Wyświetlone : 10221 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Inne nasze programy

walidacja kodu w Pajączku

Więcej : walidacja kodu w Pajączku | Wyświetlone : 5009 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

Marginesy na wydruku

Więcej : Marginesy na wydruku | Wyświetlone : 3341 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

PhpMyAdmin

Witam!
Mam problem ponieważ nie wiem tak dokładnie (pobierznie tylko troszkę) z czym się "je" PhpMyAdmina ... próbuje go zainstalować ale coś mi nie wychodzi! pokazuje mi się takie coś .... http://www.dentis.com.pl/main.php ... no i o co tu chodzi wiem, że trzeba coś zmienić w config.inc.php to ...

$cfg = 'localhost'; //co tutaj mam wpisać? nazwę czego?

$cfg = 'nazwa_twojego_uzytkownika'; //tutaj mam wpisać nazwe uzytkownika ktora loguje sie jak ...
Więcej : PhpMyAdmin | Wyświetlone : 6688 | Odpowiedzi : 7 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

dwa przyciaski w formularzu

Więcej : dwa przyciaski w formularzu | Wyświetlone : 4706 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

UNICODE

Więcej : UNICODE | Wyświetlone : 3217 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039