Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 16 maja 2025, o 22:21

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Pomocy!!!!!!!!!!!!!!

Mam problem. Jestem początkujący w html, więc prosze o zrozumienie.
Chodzi o to że nie wiem jak zrobić aby wyśrodkować dokument tak aby animacja flash była na środku a tabelka z menu znajdowala sie po jej lewej stronie. Prosze o pomoc. Zależy mi na czasie
Więcej : Pomocy!!!!!!!!!!!!!! | Wyświetlone : 2775 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

mailto

Czy jest skrot klawiszowy do wstawiania mailto dla zaznaczonego tekstu?

@ms
Więcej : mailto | Wyświetlone : 3208 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Powtórka

Już się kiedyś o to pytałem... Ale teraz są nowe strony i czlonkowi :D Więc niewiecie ghdzie moge znaleść ( na jakiej stronie ) pająka 2000 pro wersje demo....czy tam prubna????

pozdrawaim :twisted:
Więcej : Powtórka | Wyświetlone : 6775 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inne nasze programy

Linki - mała prosba o pomoc

Więcej : Linki - mała prosba o pomoc | Wyświetlone : 6279 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

O specjalistach i kabaretach :)

Wątek wydzielony z tego. Bo się offtopicznie zrobiło.

No tymi Specjalistami i SuperSpecami to się za bardzo nie przejmuj. To wynika tylko i wyłącznie z ilości napisanych postów. Ten skrypt forum ma taki system "rang"... Co oczywiście nie zmienia faktu, iż faktycznie jesteśmy światowej sławy specjalistami ;) :D :D
Więcej : O specjalistach i kabaretach :) | Wyświetlone : 8421 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

znak końca linii w pliku tpl

Witam wszystkich,
mam problem ze skrótem CTRL+ENTER
przy dokumencie z deklaracją XHTML nie ma z tym problemu, program automatyczn stawia właściwe <br /> lecz gdy jest to podstrona np. szablonu, wtedy wrzuca <br>. jak ustawić na sztywno, aby cały czas wrzucał <br />?
Więcej : znak końca linii w pliku tpl | Wyświetlone : 2937 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Kodowanie znaków

Witam!!
Mam następujący problem: w dokumencie htmla mam ustawione kodowanie iso, i tym dokumencie jest ramka (iframe) w którą ładuje sie plik php który z kolei wyświetla tekst pobrany z pliku txt (czyli kodowanie windows).
Pytanie: czy moge w moim dokumencie php ustawic kodowanie windows a w htmlu iso? czy przeglądarka nie zdziczeje przypadkiem? Najchętniej to w ogóle bym ustawił kodowanie iso w tym pliku txt ale nie wiem jak to zrobić...
Dzięki za wszelką ...
Więcej : Kodowanie znaków | Wyświetlone : 3404 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Program TV

Chcialbym zdobyć skrypt Programu TV. Niestety, nie mam tyle wiedzy, żeby go samemu napisać :( Czy ktoś ma jakś pomysł?
Więcej : Program TV | Wyświetlone : 9565 | Odpowiedzi : 11 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

nietypowy link

Więcej : nietypowy link | Wyświetlone : 3471 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

MS HTML HELP POSZUKIWANY!!!

Więcej : MS HTML HELP POSZUKIWANY!!! | Wyświetlone : 5136 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039