Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 15 maja 2025, o 15:17

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

[Pajaczek NxG 5.3.0 Pro] Edytor stylow

Pasek przesuwu jest poziomy, a powinien byc pionowy :] Obrazek
Więcej : [Pajaczek NxG 5.3.0 Pro] Edytor stylow | Wyświetlone : 2469 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

link do warstwy

Więcej : link do warstwy | Wyświetlone : 3512 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Pliki .ADD i .BAK

Więcej : Pliki .ADD i .BAK | Wyświetlone : 6461 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pajączek 5 NxG

jak ściągnąć plik .js?

Więcej : jak ściągnąć plik .js? | Wyświetlone : 8416 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Include

Witam! Jest to mój pierwszy post na tym forum . Jestem początkujący w php :cry: . Przczytałem artykuł http://www.creamsoft.com/pajaczek/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=96 i w związku z nim mam takie pytanie . Czy zamiast index.php?go=2 moge dać index.php?dz=2. Chyba to się odwołuje do ($_GET). Pomóźcie. Zamiast go=2 chciałbym mieć dz=2 i czy tak się da zrobić. Jak da się to proszę o pomoc a w razie czego o ...
Więcej : Include | Wyświetlone : 4006 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

cgi/perl problem z prostym skryptem - pomocy !

Witam

mam problem z uruchomieniem najprostrzego skryptu cgi/perl. Mam skrypt, przegrywam go na serwer do katalogu /www/cgi-bin/ , zmieniam atrybuty pliku skryptu na 777, odpalam stronke wpisujac adres www.moja-domena.pl/cgi-bin/skrypt.cgi i dostaje komunikat:

-------------------------------
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the ...
Więcej : cgi/perl problem z prostym skryptem - pomocy ! | Wyświetlone : 2926 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Automatyczne aktywowanie funkcji dynamicznego kodu

Mam wersje testowa NxG Professional 5.30

Nie dziala mi ten przycisk - tzn z tego co zrozumialem jak helpie pisze, powinno to uzupelniac po chwili bezczynnosci nazwe funkcji lub zmiennej w PHP. Jednak nic takiego sie nie dzieje! Dziala jedynie skrot ctrl + space. Co wiecej po wcisnieciu tego przycisku i przejsciu do ustawien programu (F8) i kliknieciu przycisku "zastosuj i zamknij" przycisk sie wylacza.

Czy jest to problem tylko w wersji testowej czy rowniez ...
Więcej : Automatyczne aktywowanie funkcji dynamicznego kodu | Wyświetlone : 4116 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039