Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 15 maja 2025, o 05:35

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Pronlem z wer 5.3.0

Więcej : Pronlem z wer 5.3.0 | Wyświetlone : 3306 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Wiersze i akapity.

Mam mały problem gdyż jeśli chce pisać od nowel linijki to daje <p></p>.

OK pisze od nowej linijki ale pomiędzy tekstem są jakieś dwie linijki przerwy.

Jak zrobić by pisać od nowej linijki ale jedno pod drugim bez żadnej przerwy.

U mnie to wygląda tak jak napisałam wyżej a chciałabym by było tak ja jest
poniżej

Mam mały problem gdyż jeśli chce pisać od nowel linijki to daje <p></p>.
OK pisze od nowej linijki ale ...
Więcej : Wiersze i akapity. | Wyświetlone : 5337 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

wyświetlenie uprzednio otwartej strony w trybie offline

Powiedzcie co mam zrobić:
1. umieściłem stronę na serwerze
2. otwiera się
3. przeglądarce mówię, że teraz pacujemy w trybie offline
4. z historii mogę przeglądać wszystkie strony zwyjątkiem mojej
5. gdy najadę na adres swojej strony, to w rozwinięciu widzę kilka kwadracików (przy pozostałych widzę adres)
6. gdy mimo wszystko klikan na moją stronę - przeglądarka pisze mi:
Żądana strona sieci Web nie jest dostępna w trybie offline.
Aby oglądać tę stronę kliknij przycisk ...
Więcej : wyświetlenie uprzednio otwartej strony w trybie offline | Wyświetlone : 3080 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Link do okna - dlaczego pwoduje debugowanie

Witam, Ponizszy link powoduje mi włanczanie sie debugowania i nie wiem co jest w nim złego. Gdzie jest błąd. :?:

&nbsp;<a href="javascript:displayWindow('detail.php?id=<?PHP echo $row ?>',640,480)"><b>Detale >>></b></a>
Więcej : Link do okna - dlaczego pwoduje debugowanie | Wyświetlone : 5754 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

http proxy

Więcej : http proxy | Wyświetlone : 2716 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

proxy

Więcej : proxy | Wyświetlone : 2571 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Ochrona przed niepowołanymi!

Czy mógłby mi ktoś w prosty sposób wytłumaczyć, w jaki sposób można zablokować dostep do strony. Chodzi mi konkretnie o to, aby tylko osoby przezemnie upoważnione mogły wejść na strone która będzie chroniona hasłem. Jestem początkujący, może ktoś ewentualnie wskazałby mi adresy stron na których mógłbym poczytać na ten temat? :?:
Więcej : Ochrona przed niepowołanymi! | Wyświetlone : 6448 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Poszukuje *********** 4

Więcej : Poszukuje *********** 4 | Wyświetlone : 2952 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039