Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 15 maja 2025, o 02:56

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Niebawem Opera 7.60

Więcej : Niebawem Opera 7.60 | Wyświetlone : 5578 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

CSS

Więcej : CSS | Wyświetlone : 3916 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

kolor czcionki onmouseover

Więcej : kolor czcionki onmouseover | Wyświetlone : 4187 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Drukowanie pliku z internetu

Więcej : Drukowanie pliku z internetu | Wyświetlone : 5536 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

odczytywanie źródła przez Pajaka 5.3.0

Witam wszystkich,
sprawa wygląda następująco - ustawiłem Pajaka jako program który zastępuje mi windowsowy notatnik i defaultowo odpala się przy odczycie źródła strony (IE -> widok -> źródło lub prawy przycisk myszy -> Pokaż źródło) - i teraz Pajak wypisuje mi, że "ten .... plik nie znajduje się na liście plików obsługiwanych przez Pajączka" - mimo to otwieram go, a kod nie jest kolorowany przez żaden schemat (wiem, że może to jest rzecz normalna ponieważ ...
Więcej : odczytywanie źródła przez Pajaka 5.3.0 | Wyświetlone : 4213 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Rozmiar czionki

POMOCY!!
oto adres mojej stronki: www.kolejowepodlasie.end.pl
Problem mam z czionką. Bo jesli jest za duza to grafika mi sie rozjezdza. Jak zrobic tak by ustawic jakas blokade zmiany wielkosci czcionki i aby ona sie wyswietlala w stałym rozmiarze.
Więcej : Rozmiar czionki | Wyświetlone : 4991 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Pajaczek a php

Witam.
Chcial bym sie dowiedziec, na czym w Pajaczku 5 NxG Pro polega wsparcie dla php, oprocz kolorowania skladni? Czy Pajaczek moze odpalac skrypty php?
Chcial bym sie dowiedziec, zanim zamowie licencje na niego (obecnie mam Pajaczka 5 testowego, i w helpie nie moge znalezc tych informacji).
Więcej : Pajaczek a php | Wyświetlone : 4690 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Jak za pomocą guzików przewijać w pionie zawartość strony?

Szukam takiego skryptu aby umieścić na swojej stronie ramkę typu iframe i wykonać dla niej przewijanie, aby po najechaniu na strzałkę można było przesunąć zawartość ramki w górę lub w dół, dokładnie jest pokazany tu na płatnej stronie:
http://web.reporter.pl/porady/?id=000651
A 9zł, za 1 skrypt na prywatną stronkę to dla mnie za wiele,więc
łudze się, że ktoś korzystał z tego servisu i ma już ten skrypt, lub jakiś podobny.
Byłbym ...
Więcej : Jak za pomocą guzików przewijać w pionie zawartość strony? | Wyświetlone : 4005 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

objętość strony w photoshopie

Więcej : objętość strony w photoshopie | Wyświetlone : 5723 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

SPAN width w Netscape, Mozilli

Więcej : SPAN width w Netscape, Mozilli | Wyświetlone : 3330 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039