Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 15 maja 2025, o 00:15

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Pajączek 5.3.0 a windows 95

Więcej : Pajączek 5.3.0 a windows 95 | Wyświetlone : 4930 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

nawigator i zmienne globalne

Więcej : nawigator i zmienne globalne | Wyświetlone : 4373 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

błąd w opisie znacznika

Więcej : błąd w opisie znacznika | Wyświetlone : 3007 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

sp2 juz jest

Więcej : sp2 juz jest | Wyświetlone : 21079 | Odpowiedzi : 24 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

gif na stronie się zacina. :|

Mam taki problem. Zrobiłam gifa i po wstawieniu na stronę, nie chce się ruszać (tzn, zacina się). Jak go otworzę normalnie, to działa tak jak powinien. Myślę, że może jest to spowodowane jego wagą (120 KB). Czy mógłby ktoś doradzić co zrobić, żeby to działało tak jak trzeba? :D:D:D Albo w jakim programie najlepiej robić gify do wstawienia na stronkę? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam. ...
Więcej : gif na stronie się zacina. :| | Wyświetlone : 6432 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

PHPFlash News Asystent

Mam problem z PHPFlash News Asystentem. Jesli ktos ma chwilke czasu, to bardzo prosze o pomoc.

1) Na stronie www.belcik.mega.com.pl dziala PHP News Asystent, ktory osobiscie tam wrzucilam. Wszystko byloby pieknie, gdyby nie fakt, ze w momencie gdy naciskam na link pokazują mi się dwa takie same newsy - dlaczego? jak to usunac?

2) Jak zrobic link, ktory bylby odnosnikiem do wszystkich wpisanych newsow? Bo w chwili ...
Więcej : PHPFlash News Asystent | Wyświetlone : 4694 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Pajączek 5NxG a DHTML i warstwy

Więcej : Pajączek 5NxG a DHTML i warstwy | Wyświetlone : 3958 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

SQL IMPORT

Mam takie tabele:
pracownik (imie, nazwisko, departament_id)
departament (id, nazwa)

czy jest możliwe w MySQL stworzenie takiego zapytania które będzie wstawiało do tabeli pracownik odpowiedni "departament_id" na podstawie departament.nazwa

jeszcze raz, bo chyba zamieszałem: mam pracownika Jan Kowalski z departamentu "SPRZEDAŻ", chciałbym teraz takiego INSERT'a (lub równoważną konstrukcję): INSERT (imie, nazwisko, depratament) VALUES ("JAN", "KOWALSKI", "SPRZEDAŻ")

uff... mam nadzieje że teraz jest jasne

uprzedzam, że raczej nie interesuje mnie robienie tego za pomocą PHP, chyba ...
Więcej : SQL IMPORT | Wyświetlone : 3494 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Węzły i IE6

Więcej : Węzły i IE6 | Wyświetlone : 8187 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039