Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 12 maja 2025, o 04:24

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Znowu o muzyce

Dodalem za pomoca programu Pajaczek 5Nxt muzyke na strone www na hdd w szystko dzial ale po uruchomieniu strony w internecie nic nie chce grac co mam zrobic??
Więcej : Znowu o muzyce | Wyświetlone : 2855 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Kiedy (i czy w ogole) wersja angielska?

Czesc.

Pracuje w Irlandii... Chcialbym przekonac pracodawce do nabycia Pajaczka NxG, ale poniewaz chcielibysmy nabyc kilka licencji - a reszta osob w biurze po polsku nie mowi nawet "kocham cie, janie kowalski" - zapytuje: czy jest w ogole wersja angielska programu lub czy istnieja plany jej stworzenia?

Zdrufko,
W
Więcej : Kiedy (i czy w ogole) wersja angielska? | Wyświetlone : 3434 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

pobieranie czasu

Witam.
Czy jest mozliwosc w JS aby pobrac czas z servera czasu, jesli nie da sie w JS , to moze w PHP?

prosze o przyklad... dziekuje i pozdrawiam
Więcej : pobieranie czasu | Wyświetlone : 4382 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Problem z mysqldumpem :(

Witam!

Podczas zrzucania bazy danych MySQL otrzymuję taki komunikat:
mysqldump: Error 2013: Lost connection to MySQL server during query when dumping table 'materialy' at row: 6140.
Niby pisze że utracono połączenie z serwerem MySQL, czyżby to wina systemu operacyjnego - OpenBSD?
Zrzut dokonywany jest z crona. Na ok. 100 zrzutów wywaliło mi taki błąd drugi raz. Wie ktoś co to jest?

Pozdro, Oscar
Więcej : Problem z mysqldumpem :( | Wyświetlone : 5700 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Jak otworzyć skróty do katalogów .lnk

witam

zrobiłem update do wersji 5.3.0 i teraz nie mogę otworzyć skrótów do katalogów :( Wyskakuje komunikat, że nie znajduje się na liście plików.
Więcej : Jak otworzyć skróty do katalogów .lnk | Wyświetlone : 3646 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Nawiasy i klamerki...

Więcej : Nawiasy i klamerki... | Wyświetlone : 2925 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Grafika żeglarska

Więcej : Grafika żeglarska | Wyświetlone : 7546 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

pobieralnia plików

Więcej : pobieralnia plików | Wyświetlone : 5585 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Jak umiescic muzyke na stronie www

Jak umiescic muzyke na stronie www tak zeby grala podczas ogladania jej
Więcej : Jak umiescic muzyke na stronie www | Wyświetlone : 12870 | Odpowiedzi : 14 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039