Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 9 maja 2025, o 20:23

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Gdzie tu jest błąd?

Ten skrypt ma policzyć małe litery "e" we wpisanym tekście. Problem polega na tym, że skrypt zwraca zawsze wynik 0.

<html>
<head>

<script type="text/javascript">
function policzE(form) {
var literaE = 0
var inputString = form.znaki.value.toLowerCase()
for (var i = 0; i < form.znaki.lenght; i++) {
if (inputString.charAt(i) == "e") {
literaE += 1
}
}
alert("W tym ciągu znaków znajduje się " + literaE + " liter e")
}
</script>

</head>
<body>

<form>
<p>Wprowadź dowolny ...
Więcej : Gdzie tu jest błąd? | Wyświetlone : 10999 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

menu rozwijane

Witam !!
Mógłby Mi ktoś podpowiedzieć jak wpajączku 2000 stworzyć menu rozwijane??? np żeby po kliknięciu na pkt1 pokazały się podpunkty to samo z pkt2 np:
pkt 1
pkt 1.1
pkt 1.2
pkt 2
pkt2.1 itd... Z góry dziękuję
Więcej : menu rozwijane | Wyświetlone : 7183 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

kreator selektora?

Więcej : kreator selektora? | Wyświetlone : 3095 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

kolorowanie składni cd...

już o to pytałem... dostałem odpowiedź od Reggie'go, zaaplikowałem i nic :(

korzystam z kolorowania Html+PHP extend.

brakuje mi w plikach jeszcze kolorowania JS, a niestety nie ma kolorowania "multilanguage" w pająku... dlatego wg zaleceń zaimportowałem kolorowanie JS z pliku, dodało mi się do listy, są separatory bloku itd... wskoczyło z automatu sobie... ale nie przynosi to żadnego efektu - otwierane pliki bloki java mają nadal na ...
Więcej : kolorowanie składni cd... | Wyświetlone : 2565 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Prosta i szybka akualizacja grafki i opisów a stronie www

Mam problem. Muszę zrobić komuś stroę iterntetową. On wcale ie zna się naHTML-u i na tworzeiu stron interneowych. Ma firmę, i chce umieszczać bieżąco w jaki najprostrzy sposób zdjęcia z opisami. Zdjęcia mają być 3. Myślałem o PHP i MySQl, czyli zrobić formularz z miejscem na opis ale ie wiem, jak działa system do wymiany zdjęć. Może da się prościej?????? Proszę was o pomoc!!!!!
P. S. A może stronkę z rmką(pływającą) i w niej otwierała ...
Więcej : Prosta i szybka akualizacja grafki i opisów a stronie www | Wyświetlone : 4642 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Forum wyswietlające znaczniki php

nie wiem co zrobić aby moje forum wyswietlalo znaczniki php jak np napisze
$i=2; to wyswieetli =2;

chciałbym aby tak jak napisałem wyswietlilo $i=2;

strona z forum: www.pm.boo.pl/portalik
moje GG:4756951
Więcej : Forum wyswietlające znaczniki php | Wyświetlone : 8193 | Odpowiedzi : 9 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Błędy? we wsparciu Html help

Więcej : Błędy? we wsparciu Html help | Wyświetlone : 7628 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Pajączek 5 NxG

Serwery

Więcej : Serwery | Wyświetlone : 6253 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039