Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 8 maja 2025, o 20:58

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Sciąganie mp3

Więcej : Sciąganie mp3 | Wyświetlone : 4216 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Przekierowanie

Jaki jest kod aby wykonać przekierowanie np. po czasie 10 sekund
Więcej : Przekierowanie | Wyświetlone : 2825 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Upload plików dla PHP NUKE

Mam takie pytanie : Czy nie wiecie skąd można wziąść upload plików taki aby można wyło po zauploadowaniu adnego pliku odradu go ściągnąć chodzi mi o coś takiego jak ja to nazywam Upload z downloadem w jednym tylko chodzi mi o taki upload który pobiera plik z dysku :)

PS. Z góry dziękuję za pomoc.
Więcej : Upload plików dla PHP NUKE | Wyświetlone : 4083 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Znowu ramki :-(

Mam 2 ramki . jedna po lewej stronie , dróga po prawej stronie . W ramce po lewej umieściłem menu . Co mam zrobić , żeby po kliknięciu na link w ramce po lewej , dana strona otwierała się w ramce po prawej . Szukałem na FAQ i jest tam temat " Odnośniki pomiędzy ramkami " . Ale strona z odpowiedzią na ten temat , nie otwiera mi się . Proszę o szybką odpowiedź . ...
Więcej : Znowu ramki :-( | Wyświetlone : 5647 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Małe litery w znacznikach

Witam!

Mam pewien problem... w czasie pracy w pajączku2000 używam "autouzupełnianie znaczników" (bardzo wygodna opcja :P ) i gdy napiszę jakiś tag otwierający to program zamyka go ale już dużymi literami (przykład: <div>...</DIV>).
Wiem, że jak chcę małe literki w znacznikach to wystarczy w menu Edycja --> Zmień rozmiar znaczników --> Małe litery.
Jednak jest to trochę niewygodne np. wtedy gdy w czasie tworzenia strony chce ją ...
Więcej : Małe litery w znacznikach | Wyświetlone : 11729 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Inne nasze programy

lista

Więcej : lista | Wyświetlone : 4774 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

linki, a tebela

Witam,
wiem, że to pytanie było już zadawane, ale nie mogę odszukać odpowiedzi - jeżeli można to poproszę o link, a więc:

chciałbym, co by pole tabeli było linkiem - czyli po najechaniu na jakieś TD owe TD zmienia kolorek i fajnie by było, co by również zmieniał się kolor samego odnośnika

z góry dziękuję za odpowiedź
KaczKa
Więcej : linki, a tebela | Wyświetlone : 4568 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Ramki

Więcej : Ramki | Wyświetlone : 4313 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Import tabeli

Więcej : Import tabeli | Wyświetlone : 5741 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039