Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 8 maja 2025, o 19:59

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

?! why ?!

Więcej : ?! why ?! | Wyświetlone : 3887 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

html .. php

Jeśli robimy stronę w html ... potem tylko zmieniemy rozszerzenia na php .. to czy strona będzie działa odpowiednio w 100% ? ?

Czy sa programy specjalnie do konwertowania plików hmly --> php ??
Więcej : html .. php | Wyświetlone : 2845 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

.. MARGUEE !?

Chodzi o stworzenie Marguee.. ale takiego, aby były przewijane tabele (z wynikami meczów) Umię stworzyc to .. ale tylko teskt przewijaqny. a jak to zrobic aby były tabele .. HELP ! ! Chodzi tutaj o co takiego, jak przewijane reklamy w znanym JPortalu

HELP HELP !!
Więcej : .. MARGUEE !? | Wyświetlone : 3778 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Ludzie POMOCY!!Jak robic licznik download, gosci online itp?

Jak robic licznik download, gosci online, licznik wyswietlej strony??
Więcej : Ludzie POMOCY!!Jak robic licznik download, gosci online itp? | Wyświetlone : 7534 | Odpowiedzi : 10 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

wycena serwisu - PILNE!!!

Potrzebuję jak najszybciej aby ktos podal mi orientacyjną cenę jaką mogę zarzadać od klienta za wykonaną prze mnie aptekę leków bez recepty http://156.17.231.18:8080/esculap/index.php login:1234, haslo:1234. Nie mam pojecia w jakich granicach balansuja ceny za podobne serwisy a nie chcialbym popelnic gafy ani zrobic z siebie frajera:).
P.S.
Sklepik w obecnej chwili stoi na uzyczonym mi serwerze z tego wzgledu moze byc niedostepny zwlaszcza w godzinach ranych:).
Więcej : wycena serwisu - PILNE!!! | Wyświetlone : 4492 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Tabeliki - pomocy :)

Witam wszystkich.
Przyznaje sie od razu, ¿e mam niewielkie do¶wiadczenie w tworzeniu stron www.
Poproszono mnie ostatnio o pomoc w utworzeniu takowej.
Jestem na pocz±tku a pracy - a tu problem.

Strona jest w tabelce, po lewej mam miejsce na menu nawigacyjne, ale nie potrafiê utrzymac szeroko¶ci tej komórki w ryzach.

Gdy zmieniam strone to szerokosc komorki zmienia sie zawsze w nieoczekiwany spób.

Stronê mo¿na obejrzeæ pod adresem http://www.est.prv.pl

Z góry dziêkujê za wszystkie odpowiedzi.
Więcej : Tabeliki - pomocy :) | Wyświetlone : 3436 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Weapons of Mass Destruction

Więcej : Weapons of Mass Destruction | Wyświetlone : 3605 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Rynna

Więcej : Rynna | Wyświetlone : 4211 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

makrokody

odnośnie artykułu o makrokodach to w nowej wersji Pająka jak zauważyłem jeden szablon jest uszkodzony - zgodnie z artykułem Rafała wziąłem sobie do przetestowania pierwszy z brzegu np. Animals i nie ma tam "Strony głównej"

Pzdr,
KaczKa
Więcej : makrokody | Wyświetlone : 4123 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039