Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 6 maja 2025, o 22:09

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

synchronizacja się wiesza - duży problem

Witam.
Mam problem z synchronizacją serwisu przy opcji "usuwaj zdalne pliki i foldery nie istniejące w lokalnej kopi serwisu". W innych ustawieniach jest Ok. Po prostu się non stop zawiesza i trzeba restartować cały program.
Jak wiadomo jednak ta opcja jest bardzo przydatna dla zachowania jasności i czystości serwisu na serwerze.

Czy jest jakiś sposób zlikwidowania tego problemu?
Więcej : synchronizacja się wiesza - duży problem | Wyświetlone : 3006 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

imagemagick i PHP - grrrrr...

Więcej : imagemagick i PHP - grrrrr... | Wyświetlone : 3786 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Link z oknem dialogowym

Więcej : Link z oknem dialogowym | Wyświetlone : 5019 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

b³±d przy zaznaczaniu fragmentu kodu

Więcej : b³±d przy zaznaczaniu fragmentu kodu | Wyświetlone : 2705 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Dokument podglądu

Więcej : Dokument podglądu | Wyświetlone : 3072 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

5.20 Bugs

Środowisko:
WinXP
Paj 5.20 Proffesional (licencjonowany)

1. Inspektor MySQL: nie wykonuje zapytań, powód: brakuje znaczka > ` < obejmującego nazwy tabel i/lub pól, MySQL wywala błąd.
Przykład: nazwa tabeli sonda-2004-05, żeby MySQL wykonał zapytanie musi być ujęta jako SELECT * FROM `sonda-2004-05`

2. Nie błąd, raczej ciekawostka, przy wybraniu Menu > Pisownia > Zapisuj w kodowaniu > dane kodowanie menu główne oddokowało się i przeniosło na pasek tytułu Pajączka, po zadokowaniu z powrotem błąd już ...
Więcej : 5.20 Bugs | Wyświetlone : 3675 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

gdzie moge zalozyc darmowa strone www

czesc mam pytanko czy moge sobie gdzies zalozycv darmowa strone www i ile najwiecej moze byc miejsca na darmowa strone prosze o danie linku pasuje mi okolo 15 mege :x :twisted:
Więcej : gdzie moge zalozyc darmowa strone www | Wyświetlone : 4815 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Ostateczny test ...

Bardzo proszę o wejście na adres :
www.cyber.miki.prv.pl
Jeżeli strona się załaduje to dobrze , jeżeli nie to baaardzo źle .
Proszę o odpowieź czy ładowanie strony przebiegło bez problemu .
Proszę też o test mojego forum . Chciałem sprawdzić mój system rejestracji i logowania ( dałem za niego 9 zł + vat ! ) Baaaaaaardzo miłym gestem było by zarejestrowanie się na forum , to nic nie kosztuje ...
Więcej : Ostateczny test ... | Wyświetlone : 3035 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

okienko pomocy

Dlaczego okienko pomocy jest takie małe ?
Nie mogę go powiększyć na cały ekran w pionie. Czy jest jakaś opcja na to ?
Dlaczego ktoś wymyślił aby pomoc zasłaniała ekran i nie miała swojej osobnej ikonki w pasku zadań. Przecież to jest okropnie niewygodne. Merytorycznie pomoc jest bardzo dobra ale widok czterech wierszy na dole ekranu jest okropnie męczący. Czy jest jakiś na to sposób aby to poprawić ?

Marek Feszczuk
Więcej : okienko pomocy | Wyświetlone : 5919 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039