Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 5 maja 2025, o 16:35

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

style w Operze

Więcej : style w Operze | Wyświetlone : 10275 | Odpowiedzi : 9 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Najlepszego!

Więcej : Najlepszego! | Wyświetlone : 5321 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

webmain, a bibloteka IMAP

Witam,

Czy aby napisać tzn. webmaila konieczna jest instalacja bibloteki imap, czy
można napisać skrypty realizujące to zadanie przy pomocy podstawowych
instukcji zaszytych w PHP ??

Czy znacie jakieś darmowe serwery, które mają możliwość używania funkcji IMAP ??

Jak prawidłowo zainstalować IMAP na domowym komputerze.
Używam krasnal.serv!

Pozdrawiam
Więcej : webmain, a bibloteka IMAP | Wyświetlone : 8282 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Jaki wybrać portal ??

Mam potrzebę uruchomienia portalu na stronie.
W sieci znalazłem kilka takich systemów.
Czy możecie mi poradzić, który z nich wybrać ?
Konieczne jest, aby system był polski lub całkowicie spolszczony.
Dokumentacja, polska lub angielska.

No i najważniejsze: Wasze doświadczenia, opinie, Wasze zdanie

Znalazłem: jportal, phpnuke, mambo ... i pewnie jest jeszcze wiele innych.

Proszę o pomoc

Pozdrawiam, ZbychD
Więcej : Jaki wybrać portal ?? | Wyświetlone : 5216 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Jak zachować ustawienia Pajączka 2000?

Dosyć często reinstaluje system. Za każdym razem mam problem bo lubię solidnie pozmieniać ustawienia Pająka 2000, a nie znalazłem sposobu by je zachować!

Czy jest możliwość zapisania (zachowania) ustawień i poźniejszego ich odtworzenia przy ponownej instalacji programu?

Pozdrawiam

--
Daniel
Więcej : Jak zachować ustawienia Pajączka 2000? | Wyświetlone : 5413 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inne nasze programy

blade_lizard - "upierdliwy" malolat

No coz....

w kazdej spolecznosci trafi sie ktos taki jak on... nie wiem czy tylko do mnie wysyla prywatne wiadomosci niezbyt cenzuralnej tresci, czy moze jeszcze komus sie naprzyksza?

Ale jak ktos ma ledwo 12lat
/przynajmniej takie dane widnieja w jego GG/
i... nie ma co z czasem zrobic... to tak bywa.

Mozna oczywiscie ignorowac takie zachowanie... ale czasami tez trzeba o tym mowic glosno!
Więcej : blade_lizard - "upierdliwy" malolat | Wyświetlone : 5307 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Mapowanie

Więcej : Mapowanie | Wyświetlone : 4185 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Ramki

Mam problem z "pływającą ramką" gdy kliknę na newsy newsy otwierają się w ramce ale gdy kliknę w np. pokrewne łącza to się to nie pojawia w ramce. Najlepiej podam adres strony gdzie mam te ramki: http://avadaskedavra.w.interia.pl.Być może trzeba będzie odświerzyć by strona się załadowała.
Więcej : Ramki | Wyświetlone : 7875 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

witam po przerwie :)

witam wszystkich po malej a moze i duzej przerwie :)
Więcej : witam po przerwie :) | Wyświetlone : 4789 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039