Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 5 maja 2025, o 16:30

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Wesołych...

Więcej : Wesołych... | Wyświetlone : 5027 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

FADE na obrazku ?

Więcej : FADE na obrazku ? | Wyświetlone : 5494 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Lista numerowana

Więcej : Lista numerowana | Wyświetlone : 5819 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Nie mam już sił ... Rozszerzone wyszukiwanie

Nie mam doświadczenia w korzystaniu funkcji "wyszukiwanie rozszerzone" i opcjom "Używaj wyrażeń regularnych".
Jednak na szczęście jest pomoc i .....
W dokumencie mam całe mnóstwo wyrażeń:
"<td style="BORDER-RIGHT: windowtext ........... ">
Potrzebuję usunąć wszystkie style.
Znalazłem w pomocy:
Metaznaki - iteratory
łubu.*u odpowiada ciągom takim jak łubuau, łubuajhkjsd33j8dsu oraz łubuu,

Zastosowałem:
styl.*" i ... nie znajduje nic :cry:

Jak należy wykonać to zadanie ? ...
Więcej : Nie mam już sił ... Rozszerzone wyszukiwanie | Wyświetlone : 7202 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Ładowanie dwoch Ifram'ow naraz :)

czasem trudno pomoc nie widzac skryptu :-) i co mogles sobie zle skonfigurowac...
Więcej : Ładowanie dwoch Ifram'ow naraz :) | Wyświetlone : 4667 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Kto zna Outlock Express-a ?

Może ktoś z Was potrafi powiedzieć, jak wysłać wiadomość do wielu osób jednocześnie w taki sposób, aby osoba otzymująca list nie widziała innych adresów, do których była wysłana wiadomość ?
Zaznaczam, że list jest w html-u (o ile ma to jakieś znaczenie).

A może ktoś mógłby mi wskazać jakiś inny program do wysyłki hurtowej listów (jednocześnie ok. 50 adresów). Program najlepiej freeware ....

Pozdrawiam wszystkich,
Zbych
Więcej : Kto zna Outlock Express-a ? | Wyświetlone : 5846 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

czemu ten zegar nie działa

Więcej : czemu ten zegar nie działa | Wyświetlone : 5409 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

onClick popUp

Więcej : onClick popUp | Wyświetlone : 6233 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Tabela

Więcej : Tabela | Wyświetlone : 6861 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Inne nasze programy

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039