Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 5 maja 2025, o 02:31

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Problem z kopiuj/wklej

Więcej : Problem z kopiuj/wklej | Wyświetlone : 5665 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

DIV mi sie rozciagnal :(

Więcej : DIV mi sie rozciagnal :( | Wyświetlone : 5631 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Pomocy !!!

Więcej : Pomocy !!! | Wyświetlone : 9508 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pajączek 5 NxG

Logo PHPBB

Więcej : Logo PHPBB | Wyświetlone : 10189 | Odpowiedzi : 8 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Aktualizacja "Creation-date"

Więcej : Aktualizacja "Creation-date" | Wyświetlone : 5698 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inne nasze programy

Ranking

Więcej : Ranking | Wyświetlone : 5128 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

PHPtriadsetup2-11 problem - pomocy !

Zainstalowałem lokalnie PHPtriadsetup2-11.
Serwerek działa, lecz gdy chcę uruchomić admina MySQL wyświetla się błąd:
"MySQL connection failed: Can't connect to MySQL server on localhost (10061) in C:\apache\htdocs\phpmyadmin\lib.inc.php on line 255"

Pierwszy raz instaluję ten program i na dodatek pojęcia nie mam o MySQL.
Może coś robię źle (właściwie to niemożliwe, bo taki komunikat jest zaraz po zainstalowaniu programu).
A może czegoś nie zrobiłem ???? :oops:

Proszę o ...
Więcej : PHPtriadsetup2-11 problem - pomocy ! | Wyświetlone : 5884 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

ToDo

Może warto uruchomić jakiś mechanizm do zgłaszania propozycji nowych funkcjonalności w programach, oraz opublikować listę ToDo posortowaną wg priorytetów?
Więcej : ToDo | Wyświetlone : 5117 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039