Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 5 maja 2025, o 18:44

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

....pl

SPAM - swetry, tuniki, topy

Sklep internetowy z odzieżą damską.
Więcej : ....pl | Wyświetlone : 3981 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

....cz

SPAM - reklamni stojany

Producent nośników reklamy wizualnej.
Więcej : ....cz | Wyświetlone : 3819 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Nowy serwis aukcyjny

Rewelacyjny serwis aukcyjny SPAM. Za ile wylicytujesz za tyle kupujesz. Tu możesz kupić najtaniej i zyskać najwięcej. Kupiłeś kiedyś nowy telefon za grosze? Nie czekaj, sprawdź nas i dowiedz się więcej na SPAM . Nowy sprzęt z gwarancją i dostawą do domu. Startujemy już od 01.02.2009.
Więcej : Nowy serwis aukcyjny | Wyświetlone : 4429 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Blokada katalogu podczas zmiany nazw wielu plików

Witam,

Podczas "zmiany nazw wielu plików", gdy się wybierze jakiś katalog a w nim są pliki do zmiany, wszystko przebiega poprawnie tylko, że gdy chce potem usunąć ten katalog wygląda na to, że pajączek zablokował katalog, czyli dalej go używa. Nawet podczas innej zmiany plików na innym katalogu dalej nic to nie pomaga tylko blokuj następny katalog.
Nie próbowałem z uwzględnieniem podkatalogów.

Wszystko wraca do normy, gdy się wyjdzie z Pajączka.

Pozdrawiam
Więcej : Blokada katalogu podczas zmiany nazw wielu plików | Wyświetlone : 3144 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Jak zrobić przyciski podobne jak na wp.pl?

Czy wiecie w jaki sposób zrobić przyciski podobne jak na wp.pl?
Tam są u góry nastepujace przyciski: Poczta, Czat, Blogi itd.

Próbowałem coś takiego zrobić ale u mnie to tak wygląda :(:

Jak wprowadzę obrazki jako linki, to wizualnie obrazki się rozsypują i widać na nich piksele:(

prosze wkleic kod do odpowiedniego serwisu
Więcej : Jak zrobić przyciski podobne jak na wp.pl? | Wyświetlone : 5488 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Popup Layer - zdjęcia ukazywane na warstwie

Witam!

Mam probem zeznalezieniem sensownie wytłumaczonej metody na uzyskanie takiego efektu jak na tej stronie: http://www.demus.pl/product-pol-5222-Zegarek-Waveceptor-WVQ-620DE-2AVER.html
Przepraszam za tą komercyjną stronę ale onna oddaje dokładnie to o co mi chodzi.

Jak klikniemy na któreś ze zdjęć to pozakuje nam się powiększone zdjęcie na tle strony. Wiem ze nazywa się to "Layer based Popup". Czyli chodzi chyba o to, że zdjęcie jest wyświetlane na dodatkowej warstwie. (Nie wiele wiem o warstwach).

Czy może ktoś zna skrypt, ...
Więcej : Popup Layer - zdjęcia ukazywane na warstwie | Wyświetlone : 7429 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Domki kanadyjskie

Więcej : Domki kanadyjskie | Wyświetlone : 4376 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039