Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 4 maja 2025, o 17:49

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Skalowanie strony

Witam
Niedawno zalozylem strone , narazie w wersji testowej. Pewno powtarzam wypowiedzi :) Moja strona sklada sie z 4 ramek (logo, menu,tresc, menu).
Problem mam taki:
Strone tworzylem na rozdzielczosci 1024X768 i na pelnym ekranie jest wszystko w porzadku. Klopoty sa przy skalowaniu okna jak i zmianie rozdzielczosci na mniejsza(pojawiaja siesuwaki w poszczegolnych ramkach). Pytam czy i jak mozna dostosowac parametry ramek aby skalowaly sie do do ...
Więcej : Skalowanie strony | Wyświetlone : 6391 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

błąd!?!?!?!?

Kiedy chcę podłączyć się do serwera ftp wyskakuje błąd :( :

"Próba połączenie nie powiodła się!
Przycyna: 500 Connection refused (Winsock error #10061)"

Co robić? :?:
Więcej : błąd!?!?!?!? | Wyświetlone : 5722 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Mali o Pajaczku 2000 Pro - brak odpowiadzi

Witam!
Jestem Paweł 13-letni użytkownik Pajączka 2000 PRO
Bardzo mi się spodobał i zamieżam kupić sobie pełną wersje bo narazie mam,
program testowy z Komputer Świat Twój Niezbędnik
Napisałem mali do firmy Cream Software i nie uzyskałem odpowiedzi na pytanie:
Czy mażna wukupić licencje na program testowy :?:
Pisze na forum żeby od was uzyskać odpowiedz.

NagA PozdrfiaM :D ...
Więcej : Mali o Pajaczku 2000 Pro - brak odpowiadzi | Wyświetlone : 26308 | Odpowiedzi : 24 | Dział : Inne nasze programy

DIV'y - hmmm...

EHLO,
zacząłem się ostanio zastanawiać nad przejściem z tabelek na div'y. Wszystko fajnie, ale tylko dla prostych stron. A ja chcę mieć dość skomplikowany "lejałt" - np. moja stronka - http://www.op.osw.pl - czy ją da sie przerobić? I jak? Części tabelek mogę się pozbyć i zastąpić div'ami ale i tak będe musiał zrobić tabelki (choćby nagłowek), nie? Mogę potem całą tabelke wsadzić w div'a ale chyba nie o to chodzi...
A może się mylę?
Więcej : DIV'y - hmmm... | Wyświetlone : 46518 | Odpowiedzi : 54 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

phpbb.......jak to zrobiæ?

Więcej : phpbb.......jak to zrobiæ? | Wyświetlone : 8138 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

... a co to...

Więcej : ... a co to... | Wyświetlone : 8972 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

generator losowego motta

Witam!

Jak napisać w PHP generator losowego - motta, które byłoby inne dla każdego odwiedzającego.

Pozdrawiam
Artur
Więcej : generator losowego motta | Wyświetlone : 5852 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

FTP, SFTP SSH2 on FTP

Więcej : FTP, SFTP SSH2 on FTP | Wyświetlone : 6632 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

php za free ??

zna ktos darmowy serwer na ktorym mozna umiescic swoja stronke www obslugujacy php ?
Więcej : php za free ?? | Wyświetlone : 7072 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

numerowany formularz ???

witam
dawno o nic nie pytalem wiec zapytam :lol:

czy jest mozliwe (oby tak) zrobienie formularza w ktorym kazdy wpis wyslany na moja poczte bylby opatrzony kolejnym numerem
chodzi mi o nadanie numeru dla formularza w bazie ogloszen aby ulatwic znalezienie takiego ogloszenie w celu np. jego edycji lub skasowania
Więcej : numerowany formularz ??? | Wyświetlone : 4439 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039