Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 6 maja 2025, o 08:54

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

dokument chm na stronie html

Więcej : dokument chm na stronie html | Wyświetlone : 3776 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

potrzebna mala pomoc

witam , mam taki problem po otworzeniu mojej strony w Internet Explorer tekst ktory na niej sie znajduje zlewa sie w jedna calosc i przesuwa na lewa strone , po otworzeniu w Mozilla Firefox nie ma takiego problemu , gdzie zrobilem jakis blad i jak zrobic aby strona wyswietlała sie prawidłowo w oby przegladarkach > problem widoczny na zalaczonym zdj > > > http://www.voila.pl/258/cf6u1/index.php?get=1&f=1
Więcej : potrzebna mala pomoc | Wyświetlone : 6880 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Sprawdzanie poprawności składni

Witam,

Jest sobie narzędzie "sprawdzanie poprawności składni w bieżącym serwisie". Sęk w tym, że domyslnie przesuzkuje ono pliki html w serwisie, i gdy seriws składa sie z plików php, nie znajduje plików i tym samym żadnego błędu...

Nie udało mi się znaleźć opcji która by odpowiadała za zmianę domyślnego ustawienia na pliki php. Wydaje mi się że dość dokładnie szukałem :) Oczywiście zostaje opcja sprawdzaniai plik po ...
Więcej : Sprawdzanie poprawności składni | Wyświetlone : 3063 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

eBooki - Audiobooki

Witam! :wink:

Książki cyfrowe oraz eCzytniki
Zapraszam na moją strone:
http://www.ebookiaudiobooki.com.pl/
Więcej : eBooki - Audiobooki | Wyświetlone : 4028 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Ramki czy tabele?

Które strony szybciej się ładują, mają szybsze działanie, dlaczego portal Yahoo! ładuje sie szybciej niż nasze rodzime portale np.Interia :?:
Więcej : Ramki czy tabele? | Wyświetlone : 4922 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Atrybut identyfikatora ID

Witam
Zna ktoś podobne strony do tej http://www.code-sucks.com/css%20layouts ... s-layouts/
Więcej : Atrybut identyfikatora ID | Wyświetlone : 4197 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

www.karcher.lublin.pl

Nowa strona Karcher Lublin. Prostota zamierzona, proszę o zgłaszanie błędów.
Więcej : www.karcher.lublin.pl | Wyświetlone : 4382 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Nowa strona szkoły

Witam na prezentacji nowej strony mojej nowej szkoły. Na stronie wszystko jest mego pomysłu oprócz menu z javą, choć sam go zreformowałem. Testy przeszła pozytywnie ale może ktoś coś zauważy, czekam na opinie (wszystkie)
:wink: :)
www.gimslodkow.strefa.pl przepraszam.
Więcej : Nowa strona szkoły | Wyświetlone : 4345 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039