Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 6 maja 2025, o 19:39

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

[Pajączek 5 NxG] - 5.8.0 nowa wersja

Więcej : [Pajączek 5 NxG] - 5.8.0 nowa wersja | Wyświetlone : 4201 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Nowe ceny upgrade dla użytkowników starszych wersji

WYGASŁA OFERTA

Jeśli posiadasz wersję Pajączek 2000 lub stareńkiego Pajączka 2.x albo pełną wersję z Komputer Świat, która nie uprawnia do darmowej aktualizacji, możesz teraz zakupić aktualizację do najnowszej wersji z 50% rabatem na stronie naszego sklepu online w dziale upgrade.

Nowe ceny i zasady upgrade są obecnie bardzo atrakcyjne i proste.
Po prostu decydujesz, czy chcesz aktualizować do wersji Standard czy Professional oraz czy chcesz otrzymać wersję pudełkową, czy tylko licencję. Ceny w każdym ...
Więcej : Nowe ceny upgrade dla użytkowników starszych wersji | Wyświetlone : 5403 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inne nasze programy

nowa wersja niestabilna

Po raz pierwszy pracowałem z nową wersja i przez godzinę miałem 12 komunikatów o błędach, a w końcu galeria Old Style 1 wygenerowała sie bez CSS. Folder media był pusty! Niestety musze chyba zdeinstalowac tą wersje i powrócic do starej, aby spokojnie tworzyc swoje galerie. Nie rozumiem po co taki upgrade?? Jak czytam na forum nie tylko ja mam problemy z tą wersją.
WinXP aktualizowany na bieżąco.
Więcej : nowa wersja niestabilna | Wyświetlone : 5188 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inne nasze programy

Kolorowanie składni - funckje użytkownika

Dawno nie zaglądałem ale wersja 5.8 zmusiła mnie do wizyty...bo nic się chyba w tej kwestii nie zmieniło.
W kolorowaniu składni PHP jest styl PHP User function. Niestety nie umiem go przypisać do zgodnie z jego nazwą ponieważ funkcje użytkownika traktowane są przy kolorowaniu jako zmienne i tak też są kolorowane. Rodzą się 2 pytania:
1. Czy da się to zrobić tzn. żeby funkcje użytkownika miały swój kolor a zmienne (rozpoczynające się od $ swój ...
Więcej : Kolorowanie składni - funckje użytkownika | Wyświetlone : 3075 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Prośba o ocenę.

http://ddr.pl

Co sądzicie o stronie ?
Więcej : Prośba o ocenę. | Wyświetlone : 3757 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

problem z cofnij/ponów w nowszych wersjach

witam,
mam takie nietypowe pytanie,
dotychczas cały czas korzystałem w firmie z wersji 5.6.2

teraz, z uwagi na bardzo dużą liczbę serwerów FTP, chciałem się przesiąść na 5.8.0 (dodane grupowanie serwerów)

otóż proszę sobie wyobrazić następujące operacje wykonywane w moim przypadku każdego dnia wiele razy:
- piszemy sobie kod, kolejne linie kodu oznaczmy jako A,B,C
- nastepnie modyfikuje linie A
- dopisujemy linię D
- następnie zdaję sobie sprawę, że to co miałem w linii ...
Więcej : problem z cofnij/ponów w nowszych wersjach | Wyświetlone : 4268 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

odsyłacz- obrazek do powiększonego obrazka

Witam serdecznie
Uczę się html od 2 dni ...robię córce stonę z jej rysunkami :-) - dla wprawy
Mam pytanie:
Chciałabym aby rysunek był odsyłaczem do tego samego rysunku tylko powiększonego.... no i to potrafię zrobić...
Ale chciałabym żeby ten rysunek -już powiększony- "pojawiał" się w takiej małej ramce jak on, bo pojawia mi się z całą białą otoczką strony. Jak by to powiedzieć inaczej chciałabym żeby ...
Więcej : odsyłacz- obrazek do powiększonego obrazka | Wyświetlone : 13914 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dla bardzo początkujących

Darmowy serwer z PHP i XML

Czy istnieje darmowy serwer z PHP i XML??? Bo YOYO ma wyłączoną opcje SimpleXML
Więcej : Darmowy serwer z PHP i XML | Wyświetlone : 4744 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

mozliwość opiniowania zawartości mojej witryny www

Mam witryne www (zrobioną w FrontPage). To strona zespołu muzycznego. Moi klienci dopominają sie o umożliwienie im dodawania opinii, podziekowań itp. Nie mam pojęcia jak to zrobić. Chcialbym tez móc też usuwać te komentarze w razie potrzeby.
Więcej : mozliwość opiniowania zawartości mojej witryny www | Wyświetlone : 4336 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039