Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 7 maja 2025, o 00:31

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

wstawianie plików wideo

Więcej : wstawianie plików wideo | Wyświetlone : 3479 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Konfiguracja PHP

Więcej : Konfiguracja PHP | Wyświetlone : 6132 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

POMOżE MI KTOś ???

Więcej : POMOżE MI KTOś ??? | Wyświetlone : 4718 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

podmiana przycisków w pajączku 5

Więcej : podmiana przycisków w pajączku 5 | Wyświetlone : 2765 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Serwer www

Więcej : Serwer www | Wyświetlone : 4444 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zawieszanie podczac zapisu na FTP

Problem polega na tym, iż podczas na plikach zdalnych na FTP zawiesz się cały program podczas zapisywania pliku...

plik zapisuje bez problemu następnie pojawia się komunikat:

"Usuwanie pliku informacji o dokumencie..."

i na tym komunikacie zawiesza się cały program na jakies 30 sek - 1min potem się odwiesza i działa norlamnie aż do ponownej próby zapisu pliku...

Mam Windows Vista z SP 1, próbowałem powyłączać wszystkie programy z menadżera zadań, wszystkie komunikatory...

najgorsze jest to ...
Więcej : Zawieszanie podczac zapisu na FTP | Wyświetlone : 3797 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

przycisk dodajacy ekst do textarea

chodzi mi o przycisk taki jak na waszym forum. po klikniecu np code wyswietla sie w tresci jakis tekst. Oraz zeby gdy zaznaczymy tekst w okienku i przycisniemy przycisk kode to zeby nie usowal on zaznaczonego fragmentu. ma dzialac dokladnie tak jak te na forum

ok znalazlem jakby ktos potrzebowal to polecam:
http://rafael.webd.pl/tmp/bbcode/
Więcej : przycisk dodajacy ekst do textarea | Wyświetlone : 5199 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Usunięcie loga i odnośnika do Galernika

Jak usunąć ze schematu logo i odnośnik do strony Galernika które pojawiaja się na dole galerii.

Robie galerię na zlecenie i klient nie życzy sobie tego znaczka, a ręczne usuwanie jest trochę mozolne
Więcej : Usunięcie loga i odnośnika do Galernika | Wyświetlone : 5373 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inne nasze programy

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039