Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 7 maja 2025, o 00:29

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

problem z uruchamianiem programu

Pierwsze kroki w Pajączku robiłam w wersji testowej. Po zakupieniu wersji komercyjnej pojawił się problem. Początkowo program wyłączał się gdy chciałam przejść do trybu wizualnego. Teraz wyłącza się na starcie. Główne okno programu jest w trakcie otwierania się i nagle program kończy pracę. Co mogę z tym zrobić?
Więcej : problem z uruchamianiem programu | Wyświetlone : 3316 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Forum - Świat Rocka

Hmm... Założyłem forum o muzyce rockowej i prosiłbym o ocenkę i rejestrację - ale tylko tych, którzy się takową muzyką interesują.
http://www.rockowo.phorum.pl
Serdeczne dzięki za wszelkie komentarze i rejestrację ;] pozdrawiam.
Więcej : Forum - Świat Rocka | Wyświetlone : 4009 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

[Galernik NxG] 1.3.0 - Nowa wersja

Więcej : [Galernik NxG] 1.3.0 - Nowa wersja | Wyświetlone : 4190 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Obramowianie hiperłącza

Poszukuje skryptu dzięki któremu możliwe będzie usunięcie obramowania hiperłącza powstającego po kliknięciu na link. Chodzi o obramowanie z kropek powstające przy klikaniu linku. Bardzo źle to wygląda na jasnym tle strony dlatego szukam sposobu na pozbycie się tego. Za szybka odpowiedz z góry dziękuje.
Więcej : Obramowianie hiperłącza | Wyświetlone : 6509 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

edycja słownika wstawianych adresów url odsyłacza?

Witam, nie znalazłam odpowiedzi na problem, który mnie dręczy od zainstalowania nowej wersji Pajączka, jest to może udogodnienie dla kogoś, ale dla mnie duże utrudnienie. Jestem przekonana że w ustawieniach gdzieś dałoby się w to wejść i zmienić, ale wiele godzin straciłam i nic nie znalazłam.

Otóż, chodzi o wstawianie odnośników. Otwiera się plansza pt. Odsyłacz url do zasobów w sieci, po czym adres url do odsyłacza. I tu zapamiętują się wpisane uprzednio adresy.
Do ...
Więcej : edycja słownika wstawianych adresów url odsyłacza? | Wyświetlone : 3529 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Brak menu

Więcej : Brak menu | Wyświetlone : 3014 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Położenie listy wyliczeniowej

Więcej : Położenie listy wyliczeniowej | Wyświetlone : 4327 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

prosze io pomoc z wyszukiwarka na pplaystation 3

mam pewien porblem mam internet na playstation 3 i wszystko jestem zalogowany ale nie chce dzialac mi wyszukiwarka takich straon jak np google itp tzw. internet browser :roll: i mam problem jak to ustawic zeby mi to dzialalo prosze o szybkie odpowiedzi dziekuje z gory
Więcej : prosze io pomoc z wyszukiwarka na pplaystation 3 | Wyświetlone : 3987 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039