Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 7 maja 2025, o 05:24

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

rozjerzdzanie sie kolumn?

witam, mam pytanko czy jest jakis tag ktory ze tak sie wyraze usztywni tabele to takiej wielkosci jaka mu nadam, chodzi o to zeby takie cos nie mialo miejsca : http://skimar.net/projekt/show_f.php?id_firma=5&id_branza=2&branza=Adwokaci&podbranza=cywili%B6ci&nazwa_kancelarii=214rth

z gory dzieki za odpowiedz
Więcej : rozjerzdzanie sie kolumn? | Wyświetlone : 4505 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Problem z obiektem Flash (javascript)

Witam,
Tworzę prostą amatorską stronę: http://www.ubezpieczeniacu.slask.pl
Przez skrypt wstawiłem na nią obiekt flash.
Strona bez Flasha jest poprawnie wyświetlana w przeglądarkach IE, Firefox i Opera (poprawnie tzn. zaczyna się od samej góry). Po wstawieniu obiektu w Firefoxie i Operze pojawia się u góry odstęp - nie potrafię sobie z tym poradzić.
Czy ktoś miałby dla mnie jakąś wskazówkę?
Więcej : Problem z obiektem Flash (javascript) | Wyświetlone : 5527 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

export bazy z lini polecen

Więcej : export bazy z lini polecen | Wyświetlone : 5172 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

losowy rekord z bazy

jak powinien wygladac skrypt wywolujacy co tydzien losowy rekord z bazy?

z gory dzieki
Więcej : losowy rekord z bazy | Wyświetlone : 5832 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Szablon na allegro

witam jak zrobic szablon na allegro i jak go tam wczytac??
Więcej : Szablon na allegro | Wyświetlone : 4415 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

phpmyadmin, mysql, kodowanie, własny serwer

Witam ma pytanko, jak korzystalem z serwera w necie to kodownie bylo ok, a jak zalozylem wlasny serwer pod unixem zainstalowalem phpmyadmina, to po zrobieniu expotu bazy i zaimportowaniu jej do mojego serwerka to zaczely wywalac sie krzaki, ie ma polskich znakow, gdzie musze ustawic zebym mial polskie znaki, dodam ze laczac sie z baza z poziomy serwera i po sprawdzeniu statusu wyskakuje mi:

Server characterset: latin1
Db characterset: latin2
Client characterset: latin1
Conn. characterset: ...
Więcej : phpmyadmin, mysql, kodowanie, własny serwer | Wyświetlone : 5054 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Czcionka nowa,wstawić do programu jak ?.

Chciałem wstawić nowe czcionki do programu pajączek,jak to zrobić.Dziękuje.
Więcej : Czcionka nowa,wstawić do programu jak ?. | Wyświetlone : 3683 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

dziwne rzeczy po powrocie z trybu wizualnego

Witam

Mam dwa pytania: Dlaczego zawsze po zrobieniu czegoś w trybie wizualnym i powrocie do kodu pojawia się fragment w meta: <meta name="Authoring-tool" content="Pajaczek NxG PRO v5.7.1"> . Jest to strasznie denerwujące zważywszy że ten kod wkleja się po każdorazowym włączeniu trybu wizualnego i powrocie do kodu. Czy nie można tego wyłączyć żeby automatycznie się to nie pojawiało? Druga sprawa jest z oczyszczaniem kodu z powrotu z trybu wizualnego. Okazało się że po wyłączeniu tej ...
Więcej : dziwne rzeczy po powrocie z trybu wizualnego | Wyświetlone : 6860 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pajączek 5 NxG

Ocena strony www.remontyzakrzewski.pl

Witam,

Jak wam się podoba moja strona www: remonty Warszawa W. Zakrzewski?

Proszę o wasze uwagi i opinie.

Pozdrawiam,
W. Zakrzewski
Więcej : Ocena strony www.remontyzakrzewski.pl | Wyświetlone : 3895 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039