Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 7 maja 2025, o 18:01

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

,,Martwa strona,,

Więcej : ,,Martwa strona,, | Wyświetlone : 6524 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zwijanie kodu w Pajączku - kiedy ?:)

Więcej : Zwijanie kodu w Pajączku - kiedy ?:) | Wyświetlone : 3710 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

formularz

Więcej : formularz | Wyświetlone : 3981 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Problem z Ramkami

Witam otóż mam taki problem zrobilem se strone z ramkami
I zrobilem spis tresci i np. mam w dziale spisu tresci Historia Naciskam na to i przechodze do podstrony z opisem tej histori.otwiera nowa strone w tej ramce co jest spis tresci co zrobic zeby otwieralo sie gdzies indziej?:?.

Dzieki sorry ze gupio wytlumaczone ale nie wiedzialem jak to ująć

Pis...
Więcej : Problem z Ramkami | Wyświetlone : 9241 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Pajączek Lite

Więcej : Pajączek Lite | Wyświetlone : 5621 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

select sum i kod php ???

Więcej : select sum i kod php ??? | Wyświetlone : 5395 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Jaki to standard kolorowania składni?

Witam. W pajączku bardzo mi się podoba kolorowanie składni. Powiem więcej, nie widziałem lepszego ;) Chociaż oczywiście możliwe, że mało widziałem.... ;)

Zauważyłem, że kolorowanie jest stworzone według jakiegoś standardu. Niestety nie znalazłem informacji co to za standard. Możecie się pochwalić z czego korzystaliście przy implementacji tego w programie? :)
Więcej : Jaki to standard kolorowania składni? | Wyświetlone : 3164 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zmiana tylko w środku strony

Cześć
Mam pytanie robie stronę www ale chce żeby zmiany były tylko w środku strony a linki itp itd sie nie zmieniało
z góry thx za pomoc
Więcej : Zmiana tylko w środku strony | Wyświetlone : 13712 | Odpowiedzi : 14 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Poszukiwany tutorial najlepiej video Pajączka:)

Poszukuje tutoriala(ale w formie video), badz jakiego filmiku(nie musi to byc tutorial tylko jakis przyklad) video o pisaniu stronek w pajaczku edytora html.
Czy moze ktos wie gdzie moge takie cos zdobyc??
Więcej : Poszukiwany tutorial najlepiej video Pajączka:) | Wyświetlone : 4539 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039