Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 7 maja 2025, o 20:09

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Strona w PaJąCzKu

Proszę sie ze mnie nie śmiać i nie mówić było na forum, ale chce instrukcje jak napisać oprogramowanie na stronę(całą maszynę) w pajączku podobną do strony: http://www.wiaderko.com Rzeby bylo kompaktybilne z phpbb najlepiej instrukcja dokładna z screnshotami. Fajnie gdyby ktos napisal xP. NIe śmiać się ze mnie jestem początkujący. A chcę oprogramowanie php
Więcej : Strona w PaJąCzKu | Wyświetlone : 2994 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Problem ze schematami WWW

Witam!!! Mam problem ze schematami stron komercyjnych. Gdy wstawiam grafikę do edycji, prosi mnie odrazu o jej zapisanie i u góry pojawia się zamiast bannera (tego co w podglącie schematu) zwykłe okno, takie jakby grafiki nie było. Co widać na screenie:

http://adamkupis.pl/screenpnxg.jpg

Co mam zrobić, żeby zrobić stronę z szablonu podawanego w Pajączku?
Więcej : Problem ze schematami WWW | Wyświetlone : 3094 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Pajączek się nie uruchamia, kod wyjątku: 0xc0000005

Hej!

Zainstalowałem sobie dzisiaj nowy sterownik do mojego tabletu Wacom. Po restarcie systemu, gdy próbuję uruchomić pajączka pojawia mi sie jedynie okno systemu: "Pajączek NxT Professional przestała działać".

W dzienniku zdarzeń systemu odnajduję takie wpisy:

Aplikacja powodująca błąd Pajaczek.exe, wersja 5.7.0.2056, sygnatura czasowa 0x2a425e19, moduł powodujący błąd unknown, wersja 0.0.0.0, sygnatura czasowa 0x00000000, kod wyjątku 0xc0000005, przesunięcie błędu 0x0161b530, identyfikator procesu 0xc2c, godzina rozpoczęcia aplikacji 0x01c876ef8a8a8033.

Generalnie różnią się tylko indentyfikatorem procesu i godziną rozpoczęcia ...
Więcej : Pajączek się nie uruchamia, kod wyjątku: 0xc0000005 | Wyświetlone : 5130 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

www.dompolski.org.pl

Witam zapraszam na strone www.....

Prosimy nie spamować ! Ten dział służy do przedstawiania swojej pracy do oceny! Ostrzeżenie...
Więcej : www.dompolski.org.pl | Wyświetlone : 3731 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

OCR do wykrycia?

Hej, proszę o pomoc. Może pytanie jest banalne ale kompletnie sie na tym nie znam. Pisze pracę magisterska i pomagam sobie skanowaniem stron w OCR, nie wiem czy to dozwolone, ale czy do wykrycia?
Więcej : OCR do wykrycia? | Wyświetlone : 4543 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dla bardzo początkujących

Szukam CMS podobnego do e-prawnik

Szukam pilnie software bardzo podobnego do tego na jakim funkcjonuje serwis www.e-prawnik.pl. Czy ktoś wie gdzie coś takiego można znaleźć?
Więcej : Szukam CMS podobnego do e-prawnik | Wyświetlone : 4430 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

jak zrobic takie coś?

Jak zrobić takie przyciski z zakładkami przykład na tej stronie:
polecamy/recenzje/czytelnia/wydawnictwo/
http://helion.pl/
Czy to js. czy mozna w samym htmlu i css?
Więcej : jak zrobic takie coś? | Wyświetlone : 4764 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Współ Paca Z Serwisem

Poczebuje kogoś do współ pracy z serwisem który zostanie założony.
Znajomości:
HTML
CSS
ewentualnie PHP
chcesz współ pracowac odpisz lub napisz na gg: 1692792 lub [email protected]
Więcej : Współ Paca Z Serwisem | Wyświetlone : 3926 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

cURL - jak sie za to zabrac?

Chcialbym przy pomocy curla laczyc sie z bankiem np mbankiem czy pkointeligo, zeby sciagac sobie np wyciagi... czy ktos moze to robil?
Więcej : cURL - jak sie za to zabrac? | Wyświetlone : 6869 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Kodowanie UTF-8 i FrontPage2003 i Pajączek

Obecnie dla stron wielojęzycznych zalecane jest kodowanie UTF-8.

Serwis www jest przygotowany w Pajączku (wszystko przekodowane na UTF-8 i jest OK).

Natomiast przy otwieraniu we FrontPage'u 2003 tych samych plików wyświetla krzaki.
Po ustawieniu opcji w FP:
/plik/właściwości/język/zapisz_dokument_jako na UTF-8
/plik/właściwości/język/załaduj_ponownie_jako na UTF-8
w samym edytorze jest OK a po wgraniu stronki na serwer są krzaki (ponowne otwarcie pliku w Pajączku to też krzaki)!
Dostęp do edycji musi być zarówno z Pajączka jak i z ...
Więcej : Kodowanie UTF-8 i FrontPage2003 i Pajączek | Wyświetlone : 3239 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039