Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 8 maja 2025, o 10:50

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

nowe funkcje

Więcej : nowe funkcje | Wyświetlone : 3724 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Nieładny wygląd galerii w IE.

Więcej : Nieładny wygląd galerii w IE. | Wyświetlone : 7064 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Inne nasze programy

podział edytora na dwie części i nietrzymanie scrolla

Hej!

Podzieliłem okno edytora na dwie części w poziomie i ustawiłem pozycję dokumentu w górnym oknie oraz pozycję dokumentu w dolnym oknie. Następnie przeskoczyłem do innego dokumentu. Gdy wróciłem do mojego podzielonego okna - obydwie częsci pokazywały to samo: okno w którym był kursor ostatnio jest na swoim miejscu, natomiast okno drugie przesuwa się tak, aby pokazywać linię w której jest kursor w oknie ostatnio aktywnym (zamieszałem chyba...;) ...
Więcej : podział edytora na dwie części i nietrzymanie scrolla | Wyświetlone : 2884 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

ebloger.pl

Witam

Chciałem się dowiedziec co o tym myślicie?

http://ebloger.pl

Serwis zbudowany jest na bazie oprogramowania wordpress.
Posiada unikalny system dodawania wpisów poprzez gg, wystarczy dodać na swoją listę kontaktów numer gg bota i będzie można dodawać wpisy na bloga wysyłając wiadomość na gg
Więcej : ebloger.pl | Wyświetlone : 4073 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Potrzebuje pomocy

A wiec witam od jakiegos czasu postanowilem pobawic sie w tworzenie stron mam server dedykowany ktorry jest przeznaczony do czego innego ale posluzy takze do hostowania storony jesli ktos bylby chetny aby mi pomoc byl bym bardzo wdzieczny
obecnie rozbudowywuje strone mój email [email protected]
Więcej : Potrzebuje pomocy | Wyświetlone : 4791 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

problem ze zdjęciami

Witam, mam problem z wyświetlaniem zdjęć w pajączku; nie widzę ich na podglądzie. Jak to zmienic??
Więcej : problem ze zdjęciami | Wyświetlone : 4132 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Czy ma ktoś instalkę 5.6.* ???

Witam
Czy ktoś mógłby mi udostępnić instalkę Pajączka w wersji mniejszej niż 5.7, przeczesałem całe google ale wszędzie jest to nieszczęsne 5.7.1 które przklinam od dnia kiedy zaktualizowałem Pajączka.
Nie wiem jak u was ale u mnie 5.7.1 po prostu pochłania procesor przy kazdej operacji związanej z otwarciem, zapisem, wysłaniem plików jak i przełączaniem się na pajączka.
Poza tym Panowie pokręcili coś z opcją wstecz, kiedy biorę wstecz i tylko zaznaczę fragment kodu - usuwana ...
Więcej : Czy ma ktoś instalkę 5.6.* ??? | Wyświetlone : 4245 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

550 SIZE not allwoed in ASCII mode

Witam

Zainstalowałem najnowszą wersję pajączka 5.7.1 i teraz bardzo często wyskakuje m błąd z tematu przy próbie otwierania pliku bezpośrednio z serwera. muszę wtedy rozłaczyc się z ftp i otwprzyc dokument onownie, dzieje się tak zarówno przy zaktualizwoanieu pajączka ze starszej wersji jak i czystej instalacji oraz zarówno na xp i viście.
Więcej : 550 SIZE not allwoed in ASCII mode | Wyświetlone : 3870 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Problem z kopiowaniem tekstu z Worda do pajączka

Mam prośbe o pomoc kopiujac tekst z worda czy txt do pajączka.
jest problem z myślnikiem czy cudzysłowiem. Zamiast tych znaków pojawia się krzaczki np

TAK to wyglada w pajaczku pojawia sie takie znaki
"& #8222;" (bez cudzysłowia i to co jest teraz w cudzyslowiu występuje bez spacji)
==

& #8222;Chcemy zaoferować naszym klientom z Lille nowe możliwości i nowe kierunki. Wierzymy, że zmodyfikowana i odpowiednio zaplanowana siatka połączeń z Lille udostępni pasażerom biznesowym i ...
Więcej : Problem z kopiowaniem tekstu z Worda do pajączka | Wyświetlone : 3225 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039