Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 8 maja 2025, o 14:12

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Jak policzyć litery i wyrazy w tekście z pliku

Witam!
Czy mógłby ktoś podać gdzie szukać info lub najlepiej gotowego wzoru na wyliczenie liter i wyrazów z tekstu w zew pliku?
Z góry serdecznie dzienkuję!
Kuros.
Więcej : Jak policzyć litery i wyrazy w tekście z pliku | Wyświetlone : 5174 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Link z podstrony do głównej w kodzie

Więcej : Link z podstrony do głównej w kodzie | Wyświetlone : 2652 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Connection timed out? + 2 inne pytania.

Witam jak chce sie polaczyc z jakas ftp przez pajaczka wyskakuje okienko Connection timed out. Przez Total Commandera idzie, patrzalem w ustawieniach nic nie jest poblokowane. O co chodzi?

Po 2: Czy da rade zrobic w pajaczku takie rozsowane menu jakie jest na tej stronie?
W czym byla robiona ta strona forum? Pajaczkek?
Więcej : Connection timed out? + 2 inne pytania. | Wyświetlone : 4253 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Galeria grafik

To moje pierwsze kroki i stąd prośba o rozwiązanie problemu.
Za pomocą kreatora Pajączka robie galerię ze zdjęciami.
Jak ją umięscic na serwerze?
Więcej : Galeria grafik | Wyświetlone : 3067 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

znak końca linii na końcu dokumentu

Witam,

mam nastepujący problem, pajączek uparcie kasuje mi znaki końca linii na końcu dokumentu podcza szapisu, tak ze nie mogę pozostawić kilki enterów po kodzie.

Używam unixowego zakończenie linii.

Da się coś z tym zrobić ?

Pozdrowienia i wesołych świąt :)
M.K.
Więcej : znak końca linii na końcu dokumentu | Wyświetlone : 2687 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Problem z Pajączkiem 5 NxG zawiesza sie i sam się zamyka

Witam
mój mały problem z Pajączkiem jest taki ze jak cos robię w nim i przełączam się w podgląd IE5 i to mi zaczyna się zawieszać albo wykańcza. W Firefoxe2 wszystko działa bez zarzutu.
Wyskakuje mi taki błąd
Obrazek
Czy to wina Pajączka czy IE5?
Pomóżcie jak mieliście podobny problem
Pozdrawiam
Więcej : Problem z Pajączkiem 5 NxG zawiesza sie i sam się zamyka | Wyświetlone : 3087 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

formularz wysylania e-maili

Więcej : formularz wysylania e-maili | Wyświetlone : 2952 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Download pliku

Więcej : Download pliku | Wyświetlone : 6829 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039