Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 8 maja 2025, o 14:26

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Mała sugestja - Kodowanie UTF-8 (BOM)

Więcej : Mała sugestja - Kodowanie UTF-8 (BOM) | Wyświetlone : 6442 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

reinstalka?

Witam. jestem tu nowa i od razu zwracam sie z wielkim problemem(jak dla mnie) Kila dni temu bawilam sie w usówanie niepotrzebnych moim zdaniem plików,folderów,itp. Widocznie za duzo wywaliłam. Teraz nie moge otworzyć zadnego pliku,folderu,sciagnać zadnego programu np. do odzyskiwania danych. Otwiera sie tylko: Mój komputer i Moje dokumenty. Znajomy mi podpowiedział,ze pozostaje mi reinstalka. ja niestety nie wiem na czym to polega.Troche na ten temat czytałam,ale nawet program który mam na płycie nie chce ...
Więcej : reinstalka? | Wyświetlone : 6028 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

www.pcekspert.com.pl

Więcej : www.pcekspert.com.pl | Wyświetlone : 3894 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

formatowanie PHP czasami nie działa

Więcej : formatowanie PHP czasami nie działa | Wyświetlone : 3878 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Wyśrodkowanie flasha

Więcej : Wyśrodkowanie flasha | Wyświetlone : 6497 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

[www] www.polecamy-odradzamy.pl

Witam,

zapraszam do obejrzenia strony www..pl
Więcej : [www] www.polecamy-odradzamy.pl | Wyświetlone : 5047 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

wyświetlanie plików txt z katalogu! Need help

Chce aby każdy następny, nowo wczytany dokument był oddzielony linią, bądź napisany w nowej lini. Jakieś pomysły?

Kod wygląda tak:

<?
$sciezkadokatalogu = "grafika/";
$f = opendir($sciezkadokatalogu);
while (false !== ($plikitekstowe = readdir($f))) {
if (eregi(".(txt)$",$plikitekstowe)) include("$sciezkadokatalogu$plikitekstowe");
}
closedir($f);
?>
Więcej : wyświetlanie plików txt z katalogu! Need help | Wyświetlone : 9098 | Odpowiedzi : 6 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Proszę pomóżcie!

Cześć...zbliżają się świętaWszyscy na święta mają fajne szablony na blogach, muzykę świateczną i spadajace śnieżynki... Ja także mam bloga i chciałabym mieć na nim spadające śnieżynki...i muzykę Gosi Andrzejewicz(świąteczną) Ja tego nigdzie nie mogę znaleść =( Pomożecie mi? Proszę... :( Może wiecie gdzie tego szukać...
Więcej : Proszę pomóżcie! | Wyświetlone : 4047 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039