Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 8 maja 2025, o 18:45

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

[Pajączek NxG] 5.7.1 - Nowa wersja

Więcej : [Pajączek NxG] 5.7.1 - Nowa wersja | Wyświetlone : 5071 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Layout problem.

Więcej : Layout problem. | Wyświetlone : 6040 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

PROBLEM

Chodzi mi o to że mam szablon.Normalny szablon.Ale jest problem, bo chce tam wprowadzic kod html,php.Więc o to moje pytanie.JAK TO ZROBIC>?
Więcej : PROBLEM | Wyświetlone : 8579 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Problem przy weryfikacji formularza.

Witam
Mam mały problem. Pisze program z sesjami opartymi na bazie danych.
A więc mój problem jest taki, że stosuje sprawdzanie wpisania prawidłowych danych do formularza. I JavaScript mi ładnie je obsługuje tylko jeśli klikam na przycisk Rejestruj użytkownika to jeśli są nieprawidłowe informacje powinien mi wyświetlić informacje, które pola są złe i zostawić dobrze wpisane dane. Niestety w sesjach na bazie danych nie wiem jak to zrobić :( działa mi skrypt tylko do polowy. ...
Więcej : Problem przy weryfikacji formularza. | Wyświetlone : 5235 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Wysoko w rankingach google. Darmowa reklama.

Witam.
Od kilku miechów mam kilkadziesiąt subdomen które są bardzo wysoko w rankingach google co wiadomo podnosi ranking stron do których się linkuje.
Dlaczego ludzie nie zczajają że za darmo mogą sobie strony po wypozycjonować.
Dodam tylko że są to topsite o których nikt nie wie.
Tylko dlaczego nikt tego nie zczaił, nawet pozycjonerzy??

Pagerank = 4 x 21
Na allegro za takie cuś ludzie płacą krocie.

Sami sprawdzie w narzędziach seo tools

*** USUNIĘTE ...
Więcej : Wysoko w rankingach google. Darmowa reklama. | Wyświetlone : 4872 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039