Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 8 maja 2025, o 22:53

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Padł mi Windows - odzyskam ustawienia

Historyjka:

Pech chciał, że po 2 latach owocnej współpracy OEM'owy Windows popełnił rytualne samobójstwo. Zdarza się.

Kupiłem nowy dysk (żeby nie stracić danych i żeby było więcej miejsca - stare dyski jechały resztkami bajtów) i nowego windowsa, zainstalowałem system, pajączka, aktywowałem pajączka, działa :) jest gicio.

Pytanie:

Czy mając starego Windowsa na osobnej partycji będę w stanie wydłubać jakowoś ustawienia Pajączka z serwerami i ustawieniami serwisów... nazbierało ...
Więcej : Padł mi Windows - odzyskam ustawienia | Wyświetlone : 3137 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Frontpage

Więcej : Frontpage | Wyświetlone : 7464 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inne nasze programy

tło

Więcej : tło | Wyświetlone : 3346 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Znak powrotu do "Galerii"

Więcej : Znak powrotu do "Galerii" | Wyświetlone : 10112 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Inne nasze programy

Jak usunac podkreslenie w odsyłaczu

Jak usunac podkreslenie w odsyłaczu ktore domyslnie jest pod wyrazem
Więcej : Jak usunac podkreslenie w odsyłaczu | Wyświetlone : 3747 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Strona pożarnicza- do oceny

Witam to moja druga strona, którą zrobiłem . Proszę o ocenę i wskazówki

http://www.kppspotwock.pl
Więcej : Strona pożarnicza- do oceny | Wyświetlone : 4987 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Bezobsługowe strony www

Więcej : Bezobsługowe strony www | Wyświetlone : 4263 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039