Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 9 maja 2025, o 19:05

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

fotka

Witam

Czy istnieje taki skrypt, który b umożliwiał taka funkcje. Na stronce umieszczone są miniaturki zdjęć, a po najechaniu na którąś miniaturkę pokazanie się dużego zdjęcia osobno.

Pozdrawia
Monia
Więcej : fotka | Wyświetlone : 7734 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

[SQL, PHP] zwracanie części rezultatów

Witam,

Mam taki dość ciekawy problem.
Mam zapytanie w SQL-u, zwraca ono określoną ilość rekordów np. 100.
W phpMyAdmin pokazują się wszystkie, natomiast w skrypcie php pokazują się tylko 4 pierwsze.
Zapytania są identyczne i w skrypcie nie ma takim rzeczy, jak np. LIMIT, a jednak pokazuje mi tylko kilka linijek, a powinien 100.

Czy ktoś wie w czym tkwi problem, bo ja nie mam zielonego pojęcia. Pierwszy raz takie coś widzę.

Pozdrawiam
Więcej : [SQL, PHP] zwracanie części rezultatów | Wyświetlone : 5426 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

szukam grafficiarza

szukam Grafficiarza, który zrobiłby mi projekt a potem wykonał graffiti na samochodzie. proszę o oferty na maila: [email protected]
samochód to NYSA w kolorze niebieskim ale chciałabym by tego koloru nie było widać albo żeby grafiti jakos płynnie przechodziło w ten niefortunny kolor. Ogólnie rysunek ma byc związany z zielenia, ogrodami, projektami i liśćmi. Nazwa Firmy: PROJEKTY Z LIŚCIEM. proszę też o wstępne chociaż podanie kosztów. Logo mam. dopiero zakładam działalność ...
Więcej : szukam grafficiarza | Wyświetlone : 5402 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Moja pierwsza stronka

Witam
Bardzo proszę o ocenę mojej pierwszej stronki. Co o niej sądzicie i co można by było zmienić. Oto link http://www.okonin.com.pl
Więcej : Moja pierwsza stronka | Wyświetlone : 4408 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

v.5.6.2 - blad przy wstawianiu grafiki w css

Czy komus tez sie pojawia ten blad?
Przy otwieraniu przegladarki grafik do wstawienia w css ( background: url(''))
Pajaczek co chwila generuje okno bledu a nawet z restartem.
Mam akurat projekt w ktorym duzo musze w ten sposob wstawiac wiwec okno przegladarki garfik sie przydaje...
Zaczynam zalowac ze zaktualizowalem program :?
Więcej : v.5.6.2 - blad przy wstawianiu grafiki w css | Wyświetlone : 5815 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Dlaczego Pan Płatek nie chce zarabiać.

Po wydaniu kolejnej wersji Pajączka 5.6.2 nie mogę powstrzymać się od komentarza.

Zbliża się już 5 rok istnienia wersji 5xx w tym czasie wydanych zostało 11 kolejnych podwersji. Jeżeli ktoś zakupił wersję 5 to za kolejne już nie płaci. I niby powinienem się z tego powodu cieszyć, dziwnym trafem jakoś mnie to bardziej smuci.

Nie rozumiem zupełnie takiej logiki Pana Płatka. Zamiast wydawać co roku lub co dwa nowej płatnej wersji – znacznie zmodernizowanej, unowocześnionej ...
Więcej : Dlaczego Pan Płatek nie chce zarabiać. | Wyświetlone : 3147 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

[Pajączek NxG] Nowa wersja 5.6.2

Więcej : [Pajączek NxG] Nowa wersja 5.6.2 | Wyświetlone : 5106 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Mam problem z mapą odsyłaczy

Więcej : Mam problem z mapą odsyłaczy | Wyświetlone : 2898 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039