Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 11 maja 2025, o 23:24

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

problem z stawieniem fotki...

Więcej : problem z stawieniem fotki... | Wyświetlone : 5297 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Jestem Zielony - Pajączka nie mogę rozgryżć

Witam.

Jestem całkowici zielony. Nie mam pojęcia jak korzystać z Pajączka by zrobić chociaż tło strony o używaniu makrokodów i innych dziwnych terminów - nie wspominam.
Nawet pomoc do programu wydaje m się czarną magią.
Mam pomysł na swoją stronę, wiem, co chcę na niej umieścić - no materiały wszystkie mam.
I co dalej?
Jak zacząć, co gdzie wpisać, wkleić, ??????????
A może jestem poprostu za głupi?

Proszę o jakieś wskazówki. Może sobie zwyczajnie dać ...
Więcej : Jestem Zielony - Pajączka nie mogę rozgryżć | Wyświetlone : 31690 | Odpowiedzi : 25 | Dział : Dla bardzo początkujących

POla tekstowe w Mozilli

Więcej : POla tekstowe w Mozilli | Wyświetlone : 4166 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

ocen to.......:)

witam.
Oto moja stronka do oceny (oczywiscie przewidywane aktualizacje)
www.darkclone.pl <---- znajdziecie tam foty mojego roweru...
Więcej : ocen to.......:) | Wyświetlone : 5601 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

jak zrobic wykres w php?

witam, mam takie pytanko, jak zrobic wykres w php?
Więcej : jak zrobic wykres w php? | Wyświetlone : 6536 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Jak zmienić rozmiar szablonu?

Witam wszystkich.
Mam pewien problem. Stworzyłem sobie szablon w Photoshopie, pociąłem go i zapisałem razem z wygenerowanym kodem HTML. Szablon można obejrzeć tutaj: http://www.tancelatynoamerykanskie.w8w.pl/szablon/
I teraz tu zaczyna się mój problem. Co mam zrobić by ten szablon zajął cała powierzchnię strony? Wiem tyle że wszystko zależy od rozdzielczości monitora z którą każdy pracuje. Moja to 1152x864. A chciałbym żeby szablon ślicznie się wyświetlał na różnych rozdzielczościach. W końcu nie ...
Więcej : Jak zmienić rozmiar szablonu? | Wyświetlone : 3417 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Słowacka wersja...

Witam serdecznie, od razu przepraszam, ponieważ nie jestem (jeszcze) użytkownikiem Pajączka 5, tylko 2000. Mam problem z kodowaniem stron słowackich. Dostałam już je zmienione przez Słowaków (tekst) z kodem iso-8859-2. Gdy je otwieram w Pajaczku 2000, uaktualniam i zapisuje, niestety pojawiają się błedy w przeglądarce, w postaci zmienionych ogonków. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam, Lilla
Więcej : Słowacka wersja... | Wyświetlone : 3321 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Ahr.pl4.pl

Stronka do oceny: http://www.ahr.pl4.pl
Robiłem ją do szkoły, wramach owego projektu, troszku czasu było mało, więc niektóre elementy są niedopracowane.

Pozdrawiam
Więcej : Ahr.pl4.pl | Wyświetlone : 3552 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039